Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Έχει προχωρήσει ήδη το plan b για δημιουργικό μέσο ο Ολυμπιακός - Δύσκολα θα βρει επαφή με Γουλβς»

Ο Νίκος Σταματέλος κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τα δεδομένα για τις μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, ενώ εκτίμησε ότι η διαφορά με τη Γουλβς για τον Ντάνιελ Ποντένσε δεν θα «γεφυρωθεί» εύκολα.

Τις εναλλακτικές του επιλογές για την θέση του χαφ με ικανότητα να φτιάχνει παιχνίδι, που θέλει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, φαίνεται ότι ενεργοποιεί ο Ολυμπιακός όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

«Εφόσον δεν προχωράει του Όρτα, τώρα που μιλάμε περισσότερες πιθανότητες έχει να αποκτηθεί κάποιος άλλος παίκτης. Θέλει έναν δημιουργικό μέσο ο Μεντιλίμπαρ και ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει ήδη το plan b. Όπως εξετάζει κι άλλη περίπτωση για το κέντρο της άμυνας, που προηγείται του Κάρμο, με όλα τα δεδομένα που έχουμε πει», ήταν τα λόγια του.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι παραμένει η οικονομική διαφορά των «ερυθρόλευκων» με τη Γουλβς για τον Ποντένσε, που δεν θα γεφυρωθεί εύκολα, με αποτέλεσμα να τσεκάρουν διάφορες λύσεις και για την θέση του εξτρέμ.

Παράλληλα, ο Σταματέλος αναφέρθηκε και στην παρουσία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, με την Φλαμένγκο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x