Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: Μεταγραφές τόσων εκατομμυρίων παραπέμπουν σε παρτίδες πόκερ με τα χαρτιά να βγαίνουν το ένα μετά τ' άλλο

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, αναφερόμενος κυρίως στην υπόθεση του Ποντένσε.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλύοντας τις εξελίξεις με τις μεταγραφές των Πειραιωτών και αναφερόμενος κυρίως σε εκείνη του Ποντέσε, σχολίασε ότι τέτοιες περιπτώσεις, όπως και του Κάρμο, που αφορούν τεράστια νούμερα όπως 10 και 12 εκατ. ευρώ, εξελίσσονται σχεδόν πάντα σε μεγάλες και πολύπλοκες παρτίδες πόκερ. Με την κάθε πλευρά να βγάζει τα χαρτιά της όταν κρίνει ότι πρέπει να το κάνει και στο τέλος βγαίνει ο νικητής.

Για τον Ποντένσε τόνισε ότι δεδομένα θέλει να τον κρατήσει και πως ο παίκτης θέλει να μείνει. Ωστόσο, μετά το ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία, ο παίκτης ζητάει 3 εκατομμύρια ευρώ για να υπογράψει. Ποσό που οι «ερυθρόλευκοι» το θεωρούν μη αποδεκτό και λόγω του ύψους του συμβολαίου, αλλά και για λόγους ισορροπίας στα αποδυτήρια. Όπως και να ‘χει, το θρίλερ συνεχίζεται και είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες, ωστόσο, η μόνη επιλογή είναι η αναμονή των εξελίξεων μέχρι την τελική έκβαση.

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον Σωτήρη Ταμπάκο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x