Stoiximan Super League

Σηκώνουν μανίκια στον Ολυμπιακό για τις παραμονές

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει κρύψει, σε επικοινωνία που είχε με ανθρώπους του συλλόγου, πως θα ήθελε το 70%-80% του ρόστερ να είναι στο Ρότερνταμ.

Σε μία εβδομάδα ακριβώς, στις 8 Ιουλίου, είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης σεζόν και λίγες ημέρες αργότερα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα (27/7).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει κρύψει, σε επικοινωνία που είχε με ανθρώπους του συλλόγου, πως θα ήθελε το 70%-80% του ρόστερ να είναι στο Ρότερνταμ, ώστε να μπορέσει να δουλέψει με το μεγαλύτερο μέρος των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για αυτό τον λόγο αναμένεται να κορυφωθούν οι επαφές με τους παίκτες που έφεραν τον Ολυμπιακό στην κορυφή του Conference League, όπως είπε από το Σάββατο ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι προτεραιότητες, πέρα από τις όποιες κινήσεις γίνονται για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, είναι οι παραμονές των Νταβίντ Κάρμο, Αντρέ Όρτα, Κώστα Φορτούνη, Ντάνιελ Ποντένσε και Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ενώ η Μπόχουμ φέρεται να απέσυρε την πρόταση στον Γιώργο Μασούρα που φαίνεται πως παραμένει και εκείνος στην ομάδα.

Καθεμία υπόθεση είναι ξεχωριστή και έχει τις δικές της… ιδιομορφίες, όμως καμία από αυτές δεν έχει κλείσει οριστικά, και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για θετική έκβαση, από τις συζητήσεις με τις ομάδες των Πορτογάλων μέχρι τις επαφές για την επέκταση των συμβολαίων του Φορτούνη και του Ελ Κααμπί, οι οποίοι έχουν γίνει αποδέκτες σοβαρών και μεγάλων προτάσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x