• Παίκτης του Ολυμπιακού είναι μέχρι και σήμερα ο Στέφαν Γιόβετιτς-δεν ξέρω, ίσως γι΄ αυτό κι ακόμη δεν έχει κάνει κάποια αποχαιρετιστήρια δήλωση. Η, ίσως γιατί ακόμη θεωρεί ότι μπορεί να υπάρχουν πιθανότητες να παραμείνει.

• Πάντως, ο Μαυροβούνιος διεθνής είχε μεγάλη χαρά την Παρασκευή το βράδυ, καθώς γιόρτασε τη γέννηση δίδυμων, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, από τη σύντροφο του Μαρία. Η γιορτή έγινε σε ένα μικρό νησάκι στην πατρίδα του παίκτη, στο Μαμούλα, το οποίο και…νοίκιασε για την περίσταση! Στην αξέχαστη, όπως την χαρακτηρίζει ο τοπικός Τύπος γιορτή, παραβρέθηκαν και τρεις πολύ δημοφιλείς στο Μαυροβούνιο τραγουδιστές.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού που νοίκιασε νησί για τα δίδυμα!

• Ο Γιόβετιτς κι η Μαρία είχαν παντρευτεί στο Μόντε Κάρλο στα τέλη του 2019 και τον Μάρτιο του 2020 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Μίοντραγκ. Το όμορφο «παραμύθι» της σχέσης του Γιόβετιτς με τη Μαρία θεωρείται μία από τις πιο ωραίες ιστορίες αγάπης στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού που νοίκιασε νησί για τα δίδυμα!

• Ποδοσφαιρικά τώρα, ο Γιόβετιτς φέρεται να είναι στο στόχαστρο της πλούσιας Κόμο, που επέστρεψε στην Α’ κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο ίδιος θα προτιμούσε να επέστρεφε στην ιταλία, αλλά για χάρη της αγαπημένης του Φιορεντίνα, την οποία νίκησε με τον Ολυμπιακό στη γήπεδο της ΑΕΚ στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ πριν ένα μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x