• Πρώτο θέμα σήμερα το πρωί στο ρεπορτάζ της Πόρτο έγινε ο Νταβίντ Κάρμο, καθώς πολύ απλά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της ομάδας στην οποία ανήκει να παρουσιαστεί στην «πρώτη» της ενόψει της νέας σεζόν.

• Κανονικά ο Κάρμο έπρεπε να είχε πάρει άδεια τουλάχιστον 10 ημερών από την Πόρτο, αφού είχε υποχρεώσεις έως τις 11 Ιουνίου με την Εθνική ομάδα της Ανγκόλας. Αλλά η Πόρτο αυτή την στιγμή ενδιαφέρεται για ένα και μόνο πράγμα σε σχέση με τον αριστεροπόδαρο στόπερ: να κάνει την καλύτερη δυνατή συμφωνία παραχώρησης του, εν πρώτοις με τον Ολυμπιακό κι αν όχι με αυτόν, με κάποιον άλλο ενδιαφερόμενο.

Πήγε ο Κάρμο, το πόκερ του Ολυμπιακού με την Πόρτο συνεχίζεται

• Κάπως έτσι, το πόκερ μεταξύ Ολυμπιακού και Πόρτο συνεχίζεται, μέχρι κάποιος να βγει νικητής. Οι Πορτογάλοι στρίμωξαν τον παίκτη, δεν του έδωσαν ούτε μία ημέρα άδεια, παρότι είχε μόλις 19 ημέρες ξεκούρασης όλο το καλοκαίρι κι όχι μόνο αυτό: στις φωτογραφίες που μοίρασαν στον Τύπο από τη σημερινή πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, το 90% είχαν μέσα τον Κάρμο! Θέλει η Πόρτο να περάσει το μήνυμα ότι ο Κάρμο είναι δικός της και ότι θα τον δώσει με τους δικούς της όρους. Όπως ακριβώς είχε κάνει και η Μπράγκα τις προάλλες με τον Όρτα.

• Αναμένουμε τα επόμενα επεισόδια…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x