Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ελ Κααμπί, η Λιόν και η απαίτηση του από τη Φενέρμπαχτσε…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μεταφέρει μέσα από το sport-fm.gr τα τελευταία σενάρια γύρω από το μέλλον του Ελ Κααμπί.

• Βροχή έρχονται οι πληροφορίες για το μέλλον του Ελ Κααμπί. Τελευταία: του έκανε πρόταση και η Ολιμπίκ Λιόν, με τη γαλλική ομάδα να φέρεται να του προσφέρει διετές συμβόλαιο με 2,5 εκ. Ευρώ ετησίως και μπόνους υπογραφής συμβολαίου.

• Κατά την ίδια πηγή, που είναι από το Μαρόκο, ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού ζήτησε χρόνο από τη Λιόν για να το σκεφτεί και να απαντήσει, και το ίδιο έκανε και στη Φενέρμπαχτσε, που εμφανίζεται να του προσφέρει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με 2 εκ. Ευρώ ετησίως και ένα εκ. Ευρώ μπόνους υπογραφής. Με τους Τούρκους να εμφανίζονται να του λένε ότι αυτή είναι η τελική πρόταση τους.

• Στο μεταξύ, Τούρκος δημοσιογράφος με καλή πρόσβαση στη Φενέρμπαχτσε, είπε για το θέμα Ελ Κααμπί ότι ο μάνατζερ του τον έχει προτείνει στο σύλλογο και περιμένει απάντηση, αφού η διοίκηση το έχει αφήσει το ζήτημα πάνω στον Μουρίνιο, να αποφασίσει δηλαδή αυτός αν τον θέλει τον παίκτη.

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί, η Λιόν και η απαίτηση του από τη Φενέρμπαχτσε…

• Και είπε και κάτι άλλο ο Τούρκος ρεπόρτερ: ότι ο Ελ Κααμπί αφενός μεν ψάχνει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να εξαργυρώσει τη φετινή του καλή σεζόν, αφετέρου δε έχει μεταφέρει στη Φενέρμπαχτσε ότι αν πάει στην ομάδα της, θα πάει για βασικός σέντερ φορ κι όχι για αναπληρωματικός.

• Άλλη εκδοχή, από Τουρκία μεριά: η Φενέρμπαχτσε του δίνει του Ελ Κααμπί 1,5 εκ. Ευρώ τον χρόνο και το θέμα έχει παγώσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x