Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Με 5,5 εκατ. ευρώ στον Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός… τρύπησε το ταβάνι»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την υπόθεση Ελ Κααμπί, τους Φορτούνη και Μασούρα, αλλά και τα τρία πιο δυνατά φιλικά του καλοκαιριού.

Στα μεταγραφικά και μη ζητήματα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Διονύση Καππάτο.

Αρχικά μίλησε για τα τρία πιο δυνατά φιλικά των Πειραιωτών με Άγιαξ (19/7), Ρόμα (3/8) και Νότιγχαμ Φόρεστ (8/8), λέγοντας ότι το τεστ με τον «Αίαντα» θα είναι κεκλεισμένων των θυρών όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος της Ολλανδίας.

Σε ό,τι αφορά τον Ελ Κααμπί τόνισε ότι όλες οι πληροφορίες από την Αραβία λένε πως η προσφορά του Ολυμπιακού για δύο χρόνια είναι 5,5 εκατ. ευρώ (2,3 εκατ. ευρώ ετησίως συν 450 χιλιάδες μπόνους ετησίως). Επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια πρόταση για την οποία μπορεί να ειπωθεί ότι έχουν τρυπήσει κάθε ταβάνι οι «ερυθρόλευκοι», με τον Μαροκινό φορ να μην απαντάει. Άρα είναι σαν να την αρνείται.

Τέλος, ανέφερε ότι φαίνεται πως όλα θα πάνε καλά και θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις με τον Φορτούνη, ενώ ο Μασούρας έχει τεθεί στη διάθεση του συλλόγου, περιμένοντας την απόφαση των Πειραιωτών ώστε να υπογράψει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x