Stoiximan Super League

Τουρκικά ΜΜΕ: «Μιλά με Ζίγιεκ και Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός - Στο κόλπο και για Γιαζίτσι»

Δημοσιεύματα από την Τουρκία τονίζουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χακίμ Ζίγιεκ και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα της Γαλατά, αλλά και με τον ελεύθερο μεσοεπιθετικό, Γιουσούφ Γιαζίτσι.

Μπαράζ δημοσιευμάτων από την Τουρκία που αφορούν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ογκούζ Ορούτς, η Γαλατασαράι προσπαθεί να «ελαφρύνει» το ρόστερ της και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με δύο από τους ποδοσφαιριστές του τουρκικού συλλόγου.

Πρόκειται για τον Χακίμ Ζίγιεκ και τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Αμφότεροι, αγωνίζονται σε θέσεις στις οποίες οι Πειραιώτες αναζητούν ποδοσφαιριστές για να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μετά την αποχώρηση των Ντάνιελ Ποντένσε και Αντρέ Όρτα. Στη θέση του εξτρέμ και σε αυτή του δημιουργικού μέσου δηλαδή.



Παράλληλα, υπάρχει και ένα δεύτερο δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα. Το «golvarmi» τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσεγγίσει και τον Γιουσούφ Γιαζίτσι. Πρόκειται για έναν τρομερά ποιοτικό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του χωρίς να τον έχει βρει ακόμα. Αγωνίζεται στο «10», ενώ ο Ολιβέιρα που προαναφέραμε παίζει κυρίως στο «8».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x