Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Τα παράδοξα του μεταγραφικού παζαριού και το δίδυμο των αριστεροπόδαρων στη Λαμία»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασια του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, όπου έχει στόχο το 3/3 και ο Γιώργος Τσανάκας στάθηκε, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, στη σημασία του να φύγουν από τη Φθιώτιδα με το τρίποντο οι «ερυθρόλευκοι», κερδίζοντας ηρεμία και χρόνο για να δουλέψουν στα μεταγραφικά αλλά και ενόψει της επανέναρξης.

Εκτίμησε δε, πως το βασικό δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν οι δύο αριστεροπόδαροι, ο Κάρμο με τον Πιρόλα, ενώ συνολικά στην ενδεκάδα τόνισε πως δεν αναμένονται τόσες πολλές αλλαγές.

Αναφέρθηκε επίσης στην κλήρωση του Europa League, λέγοντας πως είναι καλή και τα τέσσερα εντός έδρας ματς είναι στα μέτρα του και συνολικά υπάρχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες με τους περισσότερους από τους αντιπάλους των Πειραιωτών.

Τέλος, μίλησε για τα παράδοξα που μπορούν και συμβαίνουν συχνά-πυκνά στις μεταγραφικές περιόδους, φέρνοντας ως παράδειγμα τις περιπτώσεις του Ποντένσε και του Ζαχά. Εκτίμησε πως θα γίνουν στο φινάλε οι τελευταίες κινήσεις για την ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ, ενώ σημείωσε πως αυτή τη στιγμή η περίπτωση του Ουνάχι είναι μία που δεδομένα απασχολεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x