Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα πάρει έως την Τετάρτη δυο παίκτες στις θέσεις Ποντένσε και Όρτα»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού για δύο μεταγραφές έως την Τετάρτη.

Τα μεταγραφικά και τα αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μέσω της εκπομπής «Οι Ρεπόρτερ».

Αναφερόμενος στα μεταγραφικά, είπε ότι είναι ειλημμένη απόφαση της διοίκησης να γίνουν δυο μεταγραφές μέχρι την Τετάρτη, ώστε να καλυφθούν τα κενά στις θέσεις Ποντένσε και Όρτα. Ήδη έχουν προκύψει ονόματα με μεγάλο ενδιαφέρον, είτε εδώ και πολλές ημέρες, όπως του Γουίλιαν, είτε εσχάτως, όπως του Ουναχί. Ανέφερε ότι γίνεται παιχνίδι με Γαλατά (ιδανικά για τον Γιλμάζ), αλλά, όπως επεσήμανε ο Κώστας Νικολακόπουλος πρέπει να είμαστε ανοιχτοί και σε άλλα ονόματα που θα προκύψουν στο φινάλε, αφού πάντα έτσι συμβαίνει στα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου.

Για το ματς με τη Λαμία είπε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα δυο πρώτα ματς, για να μην την πατήσει. Μίλησε για την πιθανή ενδεκάδα, λέγοντας ότι δεν θα του ήταν έκπληξη αν υπήρχαν νέα πρόσωπα, όπως για παράδειγμα οι Κοστίνια, Στάμενιτς ή κάποιου άλλου παίκτη, μετά τη μέτρια εικόνα που είχε η ίδια ενδεκάδα με Βόλο και Athens Kallithea.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x