Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός στη Λαμία κερδίζει μόνο με ένα τρόπο!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λαμία κι εξηγεί πότε γίνεται πιο περίπλοκο και πότε πιο εύκολο για τους Πειραιώτες.

• Τελικά είχε…πλάκα, όπως είχα προβλέψει από χθες το πρωί, η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ για τον Ολυμπιακό!

• Με την επιστροφή του Κάρμο στην Πόρτο και το νέο συναπάντημα του Ολυμπιακού με τον Ναβάρο.

• Με την κόντρα εναντιον της Μπράγκα του Καρβαλιάλ, του Όρτα και του Μπρούμα.

• Με τις νέες μάχες κόντρα στην Κάραμπαγκ και την Μάλμε!

• Αλλά και με τη μονομαχία εναντίον της Λιόν του Ζαχά!

• Αλλά αυτά θα τα δούμε στην ώρα τους. Προς το παρόν έχει Λαμία για τον Ολυμπιακό!

Και να ξέρετε κάτι: ο Ολυμπιακός στη Λαμία έχει μόνο ένα τρόπο να κερδίσει!!! Σοβαρά τώρα. Έξι νίκες έχει στη Φθιώτιδα και τις έξι τις έχει κάνει με τον ίδιο τρόπο, ακριβώς: προηγείται στο ημίχρονο με τουλάχιστον 1-0! Έτσι μάλιστα έκανε συνήθως και σκορ! 6-0, 5-1, 4-0, 3-0, 3-1 και μόνο μία πιο δύσκολη νίκη, 2-1, αλλά με τον ίδιο 2-0 μπροστά στο σκορ.

Ολυμπιακός: Κερδίζει στη Λαμία με έναν τρόπο

• Αντιθέτως, όταν ο Ολυμπιακός στη Λαμία δεν πήγε στο ημίχρονο έχοντας προηγηθεί, την πάτησε άσχημα! Χάνοντας 1-2 για το Κύπελλο το 2019 έφερε τελικά 3-3 και στη ρεβάνς αποκλείστηκε! Όντας 0-0 επίσης για το Κύπελλο το 2020 έφερε τελικά 0-0 (και στη ρεβάνς προκρίθηκε). Και χάνοντας 0-1 τον περασμένο Γενάρη για το πρωτάθλημα, ηττήθηκε τελικά 0-1! Δηλαδή, έξι φορές που κέρδιζε στο ημίχρονο, κέρδισε και στο τέλος, τις πέντε με δύο έως έξι γκολ διαφορά! Και τρεις φορές που δεν κέρδιζε στο ημίχρονο, είχε μία ήττα και δύο ισοπαλίες!

• Γενικά η Λαμία είναι ομάδα που αν καταφέρει και προηγηθεί αυτή, ιδίως στο γήπεδο της, γίνεται πολύ σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο! Εδώ τις προάλλες προηγήθηκε στη Φιλαδέλφεια και τελικά δεν έχασε, παίρνοντας 1-1. Και να θυμίσω ότι στα πλέι οφς είχε προηγηθεί 1-0 του ΠΑΟΚ, ο οποίος για να την ισοφαρίσει έφτασε να βάλει γκολ στο 90+10 των καθυστερήσεων.

• Θα πρόσεχα πολύ τον Φουρτάδο, έναν Βραζιλιάνο εξτρέμ που πήρε η Λαμία από τον Παναθηναϊκό Β. Τον είχα δει πέρυσι στο ντέρμπι των Β ομάδων Ολυμπιακού και ΠΑΟ, στο Ρέντη, όπου είχε ταλαιπωρήσει τους «ερυθρόλευκους» αμυντικούς.

Ολυμπιακός: Κερδίζει στη Λαμία με έναν τρόπο

• Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ότι θα σφυρίξει Ολυμπιακό ο Τζήλος για πρώτη φορά μετά από 5,5 χρόνια (από το 1-1 στην Ξάνθη, στο οποίο είχε κάνει μία πολύ άτυχη διαιτησία). Γενικά δείχνει χαμηλών τόνων και προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο να μην κάνει μία καλή διαιτησία.

• Και κάτι ακόμη: θυμάστε τον Ισπανό δεξιό μπακ Πίπα Άβιλα, που ήταν με τον Ιωαννίδη οι πρωταγωνιστές του επεισοδιακού «πέναλτι» στο 95’ στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός 1-1 πριν δύο χρόνια; Άλλαξε πάλι ομάδα. Τον έδωσε κι η Λούντογκορετς, δανεικό στην Β’ κατηγορίας ισπανική Μπούργκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x