Stoiximan Super League

Καραπαπάς: «Αυτή ήταν η πρόταση του Ολυμπιακού στον Ποντένσε»

Ο Κώστας Καραπαπάς μέσω του λογαριασμού του στο instagram αποκάλυψε την πρόταση του Ολυμπιακού στον Ντάνιελ Ποντένσε αλλά και τα όσα ζητούσε ο Πορτογάλος εξτρέμ.

Θέση για την περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε πήρε ο Κώστας Καραπαπάς. Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο όλο story με τον Πορτογάλο εξτρέμ, αποκαλύπτοντας τα ποσά που έβαλαν στο τραπέζι οι «ερυθρόλευκοι» και τα όσα θα κόστιζε ετησίως αλλά και σε βάθος πενταετίας (βάση της διάρκειας του συμβολαίου που ζητούσε ο 29χρονος).

Ο Καραπαπάς αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έδινε 2,2 εκατ. ευρώ καθαρά στον Ποντένσε, ενώ το ποσό θα έφτανε και θα ξεπερνούσε τα 3 εκατ. ευρώ με τα μπόνους. Μάλιστα, αυτό το ποσό θα αυξανόταν ακόμη περισσότερο λόγω της εφορίας και των όσων δικαιούται να πάρει ο ατζέντης του και σε βάθος τριετίας το ποσό που θα έδινε ο σύλλογος για τον 29χρονο θα έφτανε τα 14 εκατ. ευρώ. Συν το ποσό των 7 εκατ. ευρώ στη Γουλβς για την αγορά του, δηλαδή σύνολο ένα ποσό που φτάνει και ξεπερνά τα 20!

Στη συνέχεια μίλησε και για τις απαιτήσεις του Ποντένσε αλλά και τα όσα θα λάβει στη Σαουδική Αραβία από την Αλ Σαμπάμπ, ενώ τονίζει πως ο Ολυμπιακός λόγω συναισθηματικού δεσίματος περίμενε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε τον ποδοσφαιριστή. Και στο φινάλε του εύχεται τα καλύτερα για το υπόλοιπο της καριέρας του!

Αναλυτικά το ποστάρισμά του:

«Για να τελειώνει η παραφιλολογία και να πάμε να παίξουμε ένα κρίσιμο ματς απόψε στη Λαμία. Ο Ολυμπιακός πρότεινε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο για τρία χρόνια στον Ντάνιελ (2,2 εκατ. το χρόνο νετ συν μπόνους επίτευξης στόχων κτλ με τα οποία θα έφτανε και ίσως ξεπερνούσε τα 3 εκατ! Στην Ελλάδα τέτοιο συμβόλαιο δεν έχει υπάρξει! Με εφορίες και μανατζερικά ο σύλλογος θα πλήρωνε 4-4,5 εκατ. το χρόνο, 12-13 εκατ. για 3 χρόνια… Και 7 συν μπόνους μεταγραφής στη Γουλβς!

Ο Ποντένσε ζητούσε από τον Ολυμπιακό 3 εκατ νετ συν μπόνους και 5 χρόνια ΚΛΕΙΣΤΟ συμβόλαιο! Με νορμάλ μπόνους και τον Ολυμπιακό πρωταθλητή και με μια νορμάλ πορεία στην Ευρώπη ο Ντάνιελ θα έφτανε στα 4-4,5 εκατομμύρια το χρόνο και για την ομάδα θα ήταν με εφορίες και μανατζερικά κοντά στα 6 εκατομμύρια τον χρόνο. Δηλαδή 5x6=30! Συν 7 η Γουλβς… 37 εκατομμύρια!

Η Γουλβς ζητούσε 10 εκατομμύρια από εμάς και θα τα βρίσκαμε όπως σας είπα στα 6-7 εκατομμύρια όπως τα βρήκαν και με την Αλ Σαμπάμπ! Διότι ο Ντάνιελ ζητούσε τα παραπάνω από εμάς, αλλά αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων ότι ο Ντάνιελ περίμενε (δικαίωμά του είναι, επαγγελματίας είναι και μιλάμε για τη ζωή του) την Αλ Σαμπάμπ για κάτι πολύ παραπάνω που εν τέλει ήρθε!

Η τελική συμφωνία με τους Άραβες είναι για τη Γουλβς κοντά στα 6,5 εκατ ευρώ νετ που μαζί με τα μπόνους στόχων κτλ μπορεί να φτάσει τα 8 εκατομμύρια! Για τον Ντάνιελ 5,5 εκατομμύρια νετ το χρόνο συν μπόνους για τρία χρόνια! Όποιος λοιπόν από τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ του facebook νομίζει ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να δώσει αυτό το συμβόλαιο το χρόνο που μαζί με εφορίες και μανατζερικά είναι 7-8 εκατομμύρια το χρόνο, τότε δεν ζει σε αυτή τη χώρα!

Εμείς λόγω συναισθηματικού δεσίματος περιμέναμε πιο πολύ από όσο έπρεπε, κάναμε υπομονή πιο πολύ από όσο έπρεπε. Ο Ποντένσε λειτούργησε σαν επαγγελματίας όπως όλοι στο ποδόσφαιρο. Ρομαντικές εποχές δεν υπάρχουν. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, πρέπει να κρατήσουμε τα καλά, να του ευχηθούμε τα καλύτερα και συνεχίζουμε»
, έγραψε.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x