Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει σημαντικές πιθανότητες για Γιαννούλη ο Παναθηναϊκός- Καλύτερος αντίπαλος από το ζευγάρι Σέριφ-Ζίρα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM συγκρατημένη αισιοδοξία για τη μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στον Παναθηναϊκό και εξήγησε ποιος θα ήταν επιθυμητός αντίπαλος στη σημερινή κλήρωση.

Τα τελευταία δεδομένα γύρω από τις περιπτώσεις των Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και Δημήτρη Γιαννούλη μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εκφράζοντας και μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή τελικά.

«Δύο ζητήματα θα απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό τις επόμενες ημέρες. Το ένα θέμα, του Ντραγκόφσκι, είτε έτσι είτε αλλιώς θα ολοκληρωθεί τις επόμενες 3-4 μέρες. Ο Παναθηναϊκός είναι σε διαπραγμάτευση με την Σπέτσια, όχι στα νούμερα που γράφονται στην Ιταλία. Αν δεν προχωρήσει, θα πάει για άλλον τερματοφύλακα, που ήδη κοιτάνε. Δεν νομίζω ότι θα τραβήξει πολύ η υπόθεση. Το δεύτερο θέμα είναι του αριστερού μπακ, το χθεσινό δημοσίευμα περί Γιαννούλη και Αουγκσμπουργκ δεν ισχύει. Με τα σημερινά δεδομένα, δεν υπάρχει κάτι νέο. Υπάρχει μια πολύ καλή πρόταση του Παναθηναϊκού, για ένα πάρα πολύ καλό συμβόλαιο. Δεδομένα υπάρχει ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, δεν νομίζω ότι θα πάει μετά τις 29 Ιουνίου. Αυτό που μπορώ να πω, με συγκρατημένη αισιοδοξία, είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικές πιθανότητες. Αυτά τα πράγματα αλλάζουν, βέβαια, λέμε αυτή την στιγμή», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, με αφορμή το νέο «όχι» του «τριφυλλιού» στην Ίπσουιτς για την παραχώρηση του Ιωαννίδη, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον διεθνή σέντερ φορ είναι υπαρκτό και επανέλαβε πως δεν προκύπτει από κάπου ότι θα πουληθεί το φετινό καλοκαίρι.

Ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε ως την καλύτερη, όχι την πιο εύκολη κλήρωση, αυτή του νικητή από το ζευγάρι Σέριφ-Ζίρα, γιατί μετά θα πάει στους ισχυρούς, ενώ εκτίμησε πως αν ο Παναθηναϊκός αποφύγει την Μπράγκα θα έχει ένα βατό αντίπαλο, με τη Μάριμπορ να είναι η ασθενέστερη κατ’ αυτόν.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x