Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Το ζητούμενο είναι να αποφύγει ο Παναθηναϊκός την Μπράγκα - Κρίσιμες ώρες για Ντραγκόφσκι»

Ο Νίκος Αθανασίου εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM την προτίμηση του στο ζευγάρι Σέριφ-Ζίρα για αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League και αναφέρθηκε στην υπόθεση Ντραγκόφσκι.

Στο ζευγάρι Σέριφ Τίρασπολ-Ζίρα εστίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, αναφορικά με τον επιθυμητό αντίπαλο του Παναθηναϊκού στη σημερινή κλήρωση στη Νιόν, αναλύοντας ταυτόχρονα γιατί θα ήταν προτιμότερο να αποφευχθεί η Μπράγκα.

«Το προφανές είναι να πω τον νικητή του ζευγαριού Σέριφ Τίρασπολ-Ζίρα, για να προκριθεί ο Παναθηναϊκός και να είναι ισχυρός στην επόμενη φάση. Όπως και να το δεις, αυτή είναι η καλύτερη δυνατή κλήρωση, γλίτωσε Άγιαξ, Ραπίντ Βιέννης και Μόλντε. Το ζητούμενο είναι να αποφύγει την Μπράγκα. Όχι ότι θα είναι τελειωμένος από χέρι, άλλωστε και πέρυσι πραγματικά αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες. Είναι όμως μια ομάδα φουλ κωλοπετσωμένη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μακριά και αγαπημένοι, ας συναντηθούν στους ομίλους», είπε σχετικά.

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε κρίσιμες τις ώρες που διανύουμε για τον Ντραγκόφσκι και εκτίμησε ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε οριστικές εξελίξεις, με το «τριφύλλι» να κινείται για άλλον «βασικό» τερματοφύλακα αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τη Σπέτσια.

Παράλληλα ο Αθανασίου σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει πάρα πολύ ψηλά οικονομικά για τον Γιαννούλη, κάνοντας την καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του, για να τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, περιμένοντάς την απάντησή του για μια ακόμα εβδομάδα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x