Stoiximan Super League

Μοιρασμένες πιθανότητες για Χάβο, Ελευθερόπουλο

Στην τελική ευθεία βρίσκονται στην Κέρκυρα σε ό,τι αφορά την εξεύρεση λύσης αναφορικά με τη διαδοχή του Μιχάλη Γρηγορίου με τους Μάκη Χάβο και Δημήτρη Ελευθερόπουλο να είναι τα δύο φαβορί.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή στην Κέρκυρα μετά τα όσα συνέβησαν με τον Μιχάλη Γρηγορίου και τη φυγή του για τον Ατρόμητο.

Οι ιθύνοντες των «Φαιάκων» είχαν καταρτίσει τη λίστα τους και από αυτή έχουν προκριθεί σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr τα ονόματα των Μάκη Χάβου και Δημήτρη Ελευθερόπουλου οι οποίοι έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να λάβουν το χρίσμα.

Οι δύο τεχνικοί ικανοποιούν τα κριτήρια που έχουν τεθεί από την ομάδα της Κέρκυρας για τον νέο τεχνικό, ώστε να συνεχιστεί το έργο του Μιχάλη Γρηγορίου και όχι να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα.

Την ίδια ώρα ως μια εναλλακτική λύση που εξετάζεται είναι αυτή του Νίκου Αναστόπουλου, κυρίως λόγω του πετυχημένου περάσματος που είχε ο πολύπειρος προπονητής στην Κέρκυρα την περίοδο 2003-2005.

Τέλος, διαψεύδονται τα σενάρια που ακούστηκαν περί Σάκη Τσιώλη και δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x