Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Το πρέσινγκ φάνηκε με Πάφο, αλλά φάνηκε και ότι θέλει δύο πολύ καλά εξτρέμ - Τελειώνει του Ρεμπότσο»

Ακούστε όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

Το δικό του σχόλιο για το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού με την Πάφο που ολοκληρώθηκε ισόπαλο (0-0), αλλά και τα τελευταία μεταγραφικά νέα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Αναφορικά με το φιλικό ο ρεπόρτερ του σταθμού, σημείωσε ότι η ομάδα του Αλόνσο θέλει ακόμα δουλειά, ωστόσο στάθηκε στην καλή ανασταλτική λειτουργεία και το πρέσινγκ. Επιπλέον σημείωσε ότι δεν υπάρχει ανησυχία για τους Γεντβάι, Μπακασέτα και συμπλήρωσε ότι χρειάζονται δυο πολύ καλά εξτρέμ: «Θέλει ακόμα δουλειά ο Παναθηναϊκός. Ο Αλόνσο είναι ικανοποιημένος και αυτός από τη δουλειά των παικτών και οι παίκτες από αυτόν. Έκανε πολύ καλή δουλειά αμυντικά και ήταν πολύ καλός στο πρέσινγκ. Δημιουργικά δεν ήταν τόσο καλός. Δεν υπάρχει ανησυχία για Μπακασέτα και για Γεντβάι. Γενικά έχει απουσίες και έλλειψη ποιότητας μεσοεπιθετικά. Πρέπει να πάρει δυο εξτρέμ, σούπερ ο Παναθηναϊκός.».

Ακούστε μεταξύ άλλων όσα ανέφερε για την επικείμενη προσθήκη που Πορτογάλου αριστερού μπακ, Πέδρο Ρεμπότσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x