Stoiximan Super League

«Σοβαρό ενδιαφέρον της Σλόβαν Μπρατισλάβας για Σπόραρ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σλοβενία, ο Άντραζ Σπόραρ βρίσκεται στο στόχαστρο της Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία ενδιαφέρεται σοβαρά, όπως τονίζεται, για την απόκτησή του!

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

Για ενδιαφέρον και μάλιστα σοβαρό της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον Άντραζ Σπόραρ κάνει λόγο δημοσίευμα στη Σλοβενία! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ekipa», ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται σε περίοδο μίνι διακοπών, μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Euro της Γερμανίας, δεν είναι ικανοποιημένος με το status του στο «τριφύλλι». Επιθυμία του είναι να θεωρείται πρώτη επιλογή και η ομάδα της σλοβάκικης πρωτεύουσας τού έχει προτείνει ακριβώς αυτό!

Στο ρεπορτάζ τονίζεται, μάλιστα, ότι η Σλόβαν είναι πρόθυμη να δώσει χρήματα και στους «πράσινους», αφού ο Σπόραρ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά να προσφέρουν και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο 30χρονος επιθετικός θα έβλεπε με θετικό μάτι την επιστροφή του στην Μπρατισλάβα, αφού με τη φανέλα της Σλόβαν τη διετία 2018-2020 είχε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, σκοράροντας 60 γκολ και δίνοντας 17 ασίστ σε 78 ματς.

Μάλιστα, ο Σπόραρ αποτελεί ακόμη την ακριβότερη πώληση στην ιστορία της ομάδας με 6 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x