Stoiximan Super League

Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 2ης αγωνιστικής από τον Λανουά - Επέλεξε από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Τρεις περιπτώσεις επέλεξε ο Στεφάν Λανουά να αναλύσει στο βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, από τα παιχνίδια των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Δεύτερο βίντεο από τον Στεφάν Λανουά, αυτήν τη φορά πιο… επαγγελματικό αν μη τι άλλο σε σχέση με το πρώτο, της περασμένης εβδομάδας! Όπως θα διαπιστώσετε, πλέον υπάρχει intro για την παρουσίαση, καλύτερο φόντο και το κυριότερο, μπήκαν υπότιτλοι!

Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής, λοιπόν, επέλεξε τρεις περιπτώσεις να αναλύσει στο βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, συγκεκριμένα από τα παιχνίδια των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Στην πρώτη περίπτωση, από το Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός, στάθηκε στη φάση του Γερεμέγεφ, που ανατράπηκε από τον αντίπαλο πορτιέρε μετά το πλασέ του, εξηγώντας γιατί ο διαιτητής σωστά δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Στη δεύτερη αναφέρθηκε στο χέρι του παίκτη του Παναιτωλικού, στη μεγάλη περιοχή, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δικαίωσε και πάλι την απόφαση να μη δοθεί πέναλτι, καθώς είναι στο χέρι στήριξης, όπως σημείωσε.

Και τέλος, ανέλυσε γιατί σωστά μέτρησε το γκολ της Λαμίας στον αγώνα με την ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας ότι η μπάλα δεν έχει βρει στο χέρι του Ρινγκ, αλλά στο στήθος του. Στάθηκε, μάλιστα, στη σωστή γωνία λήψης, που έδωσε ο VAR.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x