Stoiximan Super League

Αποκάλυψη: Ο Λανουά παραδέχθηκε ότι ο Σιδηρόπουλος έκανε λάθος και το γκολ του Αστέρα έπρεπε να ακυρωθεί!

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο αρχιδιαιτητής Λανουά είπε στη σημερινή (20/08) σύσκεψη με τους διαιτητές ότι ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να ακυρώσει το γκολ του Αστέρα!

Το… αυτονόητο είπε ο Στεφάν Λανουά στη σημερινή (20/08) σύσκεψη με τους διαιτητές της Stoiximan Super League και εν αναμονή, φυσικά, του video, που αναμένεται να κυκλοφορήσει απόψε, με την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 1ης αγωνιστικής από τον Γάλλο αρχιδιαιτητή.

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, «Έφεση της Τρίτης», ο κ. Λανουά ανέφερε στη σύσκεψη ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος έκανε λάθος στη φάση του 0-1 στο Παναθηναϊκός-Asteras AKTOR, αφού ο παίκτης των Αρκάδων παρενοχλεί το τείχος. Επομένως το τέρμα των φιλοξενούμενων έπρεπε να μη μετρήσει και να καταλογιστεί έμμεσο για τους «πράσινους».

Θυμίζουμε, νωρίτερα, όπως τόνισε ο καλεσμένος της εκπομπής, Παναγιώτης Βαρούχας και υπογράμμισε και ο έτερος καλεσμένος, Γιώργος Σπανέας, που βρέθηκε στο στούντιο της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος κακώς επικαλέστηκε τη μη λειτουργία του VAR στη φάση του 0-1 των Αρκάδων, αφού ούτως ή άλλως δεν μπορούσε να παρέμβει!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x