Stoiximan Super League

«Σοβαρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αμπουμπακάρ - Ετοιμάζει πρόταση»

Πληροφορίες τουρκικής ιστοσελίδας κάνουν λόγο ότι η ΑΕΚ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Μπεσίκτας, Βινσάν Αμπουμπακάρ και ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του.

Συνδέουν την ΑΕΚ με τον Βινσάν Αμπουμπακάρ στην Τουρκία! Συγκεκριμένα, ο Τούρκος ρεπόρτερ, Σαλίμ Μανάβ, από την ιστοσελίδα Αjansspor αναφέρει ότι η «Ένωση» έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για τον 32χρονο επιθετικό της Μπεσίκτας και αναμένεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Η «Ένωση» είναι σε αναζήτηση σέντερ φορ, που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία και δουλεύει και άλλες περιπτώσεις εκτός από εκείνη του Κουαντουό Ντουά της Λουντογκόρετς.



Ο Καμερουνέζος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «αετούς» έως το καλοκαίρι του 2025, με την έλευση του Τσίρο Ιμόμπιλε πριν από λίγους μήνες να τον έχει πάει πίσω στην ιεραρχία των επιθετικών.

Επέστρεψε στην Μπεσίκτας τον Ιανουάριο του 2023 μετά από το διάστημα ενάμιση χρόνου που αγωνιζόταν στην Αλ Νασρ και μετράει με τους Τούρκους 60 γκολ και 14 ασίστ σε 117 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.



Με την εθνική ομάδα του Καμερούν αριθμεί 39 τέρματα σε 102 εμφανίσεις και έχει κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2017, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην Πόρτο, με την οποία σημείωσε 58 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ σε 125 αγώνες.

Έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον στόπερ της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, στην Μπεσίκτας πανηγυρίζοντας το νταμπλ της σεζόν 2020/21, ενώ συμπαίκτης του στο Καμερούν είναι και ο παρτενέρ του Κροάτη, Άρολντ Μουκουντί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x