Δεδομένη είναι η επιθυμία της ΑΕΚ για την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Η «Ένωση» καθυστέρησε να καλύψει το κενό μετά την παραχώρηση του Έκι Πόνσε και τώρα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε περίοπτη θέση αυτήν τη στιγμή βρίσκεται η περίπτωση του Κουαντό Ντούα της Λουντογκόρετς. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, όμως οι Βούλγαροι μοιάζουν να καίγονται περισσότερο να αποκτήσουν τον αντικαταστάτη του Ελβετού επιθετικού, προτού τον παραχωρήσουν στον «Δικέφαλο».

Η ΑΕΚ, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν μπορεί να περιμένει και εξετάζει τις εναλλακτικές που έχει για να μπορέσει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ασχοληθεί μόνο με αυτή την περίπτωση, αλλά έχουν και άλλους παίκτες με τους οποίους έχουν έρθει σε επαφή, ίσως και περισσότερες από μία και μένει να φανεί πότε θα καλυφθεί, τελικά, το κενό του Πόνσε.

Τα ξημερώματα, εξάλλου, στην Τουρκία κυκλοφόρησε ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον επιθετικό της Μπεσίκτας, Βινσάν Αμπουμπακάρ και ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x