Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Φαβορί η Φενέρ, αλλά έχουμε τα δικά μας όνειρα»

Συνέντευξη στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «cihan.com.tr» παραχώρησαν ο προπονητής του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου και ο αρχηγός της ομάδας, Σωκράτης Φυτανίδης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους αγώνες της Φενέρμπαχτσε με τον Ατρόμητο δείχνουν τα τουρκικά ΜΜΕ, όσο ειδικά πλησιάζει η μέρα για τον πρώτο αγώνα στο Περιστέρι στις 20 Αυγούστου.

Ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Τουρκίας, το «cihan.com.tr», συνάντησε τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, Μιχάλη Γρηγορίου και τον αρχηγό των Περιστεριωτών, Σωκράτη Φυτανίδη, οι οποίοι μίλησαν για τους αγώνες με τη Φενέρ.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μας να αντιμετωπίσουμε τη Φενέρ. Το φαβορί είναι σίγουρα η Φενέρ, ειδικά φέτος που επένδυσε πολλά εκατομμύρια. Έφερε πολύ σημαντικούς παίκτες. Ξέρουμε ότι η δουλειά μας θα είναι πολύ δύσκολη. Αλλά έχουμε τα δικά μας όνειρα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο ματς», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ατρόμητου και συνέχισε:

«Για την ομάδα μας, για τους οπαδούς μας, για τον πρόεδρο, αποτελεί μία πρόκληση. Και πάνω από όλα για τους παίκτες μας. Όλες οι ομάδες έχουν όνειρα. Κάνουμε και εμείς το ίδιο. Οι αναμετρήσεις με τη Φενέρ είναι αιτία χαράς».

Ο τεχνικός του «αστεριού» ρωτήθηκε και για την ένταση που υπάρχει σε τέτοια ματς ανάμεσα στους οπαδούς με τον ίδιο να τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένας ρεαλιστικός λόγος για να υπάρξει πρόβλημα: «Ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στα δύο παιχνίδια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξει από τώρα προβληματισμός. Στο παρελθόν πολλές φορές έχουν αναμετρηθεί ελληνικές με τουρκικές ομάδες».

Συνέντευξη παραχώρησε και ο αρχηγός της ομάδας, Σωκράτης Φυτανίδης:

«Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας ένα τεράστιο σύλλογο που απέκτησε πολύ σημαντικούς παίκτες. Είναι σημαντικά αυτά τα ματς και χαίρεσαι να αγωνίζεσαι. Το σημαντικό είναι το πώς θα προετοιμαστούμε εμείς. Δουλεύουμε πάνω στην ανάλυση του αντιπάλου και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο. Παίζουμε 11 εναντίον 11 και το ματς αρχίζει από το 0-0. Για μας είναι καλό ότι παίζουμε το πρώτο ματς εντός έδρας καθώς έχουμε ένα πολύ καλό σερί και θέλουμε να το προστατέψουμε»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x