Stoiximan Super League

Επιστροφή για Τάτο, αναμονή για Δημούτσο

Τους ρυθμούς των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου ακολούθησε στην προπόνηση της Δευτέρας ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος απουσίασε από την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Σύσπαση στο προσαγωγό ο Δημούτσος.

Προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη για την 12η αγωνιστική της Super League, καθώς φέρεται να υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ο 25χρονος μέσος έκανε ατομικό την Κυριακή, αλλά σήμερα (1/12) ακολούθησε τους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας.

Πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο έκανε ο Ταυλαρίδης, ο οποίος προσπαθεί να φθάσει στο… επίπεδο των συμπαικτών του, ενώ έχει ξεκινήσει ατομικό από την περασμένη Τετάρτη, καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στα πλευρά.

Ο Ελίνι Δημούτσος, που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ακριτική ομάδα έχει πάθει σύσπαση στον προσαγωγό και έκανε θεραπεία και ατομικό τη Δευτέρα και εκτιμάται ότι την επόμενη Δευτέρα θα μπορέσει να προπονηθεί κανονικά.

Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προτελευταία προπόνηση εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Βέροια στο Περιστέρι (17.15) για την εμβόλιμη και εξ αναβολής 6η αγωνιστική. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον της Ξάνθης έκαναν ξεχωριστό πρόγραμμα από εκείνους που δεν αγωνίστηκαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x