Ελλάδα

Καστρίτης: «Δεν πήραμε τις σωστές αποφάσεις στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην κούραση των παικτών του Άρη απέδωσε την ήττα από την ΑΕΚ ο Γιάννης Καστρίτης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Αλεξάνδρειο.

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως οι παίκτες του Άρη δεν πήραν τις σωστές αποφάσεις σε άμυνα κι επίθεση στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ αντίθετα στο πρώτο μέρος έπαιξαν καλά αμυντικά, τόνισε πως «βαραίνουν» οι ώμοι από ματς σε ματς, πιστεύει πως δουλεύουν σωστά κι ότι τους στηρίζει ο κόσμος, στάθηκε στα προβλήματα συνοχής κι αυτοπεποίθησης και περιμένει να αποκτήσουν εμπειρία και να διορθώσουν τα λάθη στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ γιατί όταν κρινόταν το παιχνίδι στο τέλος ήταν καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς φανήκαμε ίσως κουρασμένοι, αλλά αμυντικά κι επιθετικά δεν πήραμε τις αποφάσεις που έπρεπε.

Αν κι αμυντικά το ματς είχε πάει όπως θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν παίξαμε έξυπνα στη συνέχεια. Η ΑΕΚ πήγαινε στους 5-7 πόντους, ήμασταν κοντά, αλλά η σωστή απόφαση έλειπε. Με την εμπειρία της η ΑΕΚ ‘διάβασε’ καταστάσεις, πήρε το μομέντουμ και κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος.

Πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη, νιώθουμε ‘βάρος’ στις πλάτες μας παιχνίδι με παιχνίδι. Και αυτό δεν μας αφήνει να διαχειριστούμε την επόμενη αναμέτρηση. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ, τους στηρίζουμε, ο κόσμος ήταν εδώ ξανά και τον ευχαριστούμε. Ελπίζουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Για τα λάθη της ομάδας: «Κάποια στιγμή στο ματς φαίνεται να χάνουμε σε αυτοπεποίθηση και συνοχή. Πρέπει να μένουμε ενωμένοι, να παίζουμε με πίστη και να ξέρουμε τι θέλουμε. Ίσως λόγω πνευματικής κόπωσης… Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ στις άλλες ομάδες. Μέσα από τα παιχνίδια και την εμπειρία θα αλλάξουν πράγματα. Με την Τουρκ δείξαμε βελτίωση, σήμερα είχαμε ‘σκαμπανεβάσματα’. Ό,τι μας συμβαίνει, τα παιδιά στεναχωριούνται κι απογοητεύονται. Είναι πολύ καλοί παίκτες, έχουν καλά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι. Αυτά, όμως, πρέπει να αυξηθούν κι, αν γίνει έτσι, θα προχωρήσουμε. Πρέπει να παίζουμε σωστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x