Stoiximan Super League

To «Αστέρι» του Ατρόμητου έλαμψε

Εντυπωσιακή φιλοξενία από τους Τούρκους διοργανωτές του «Alt?nordu International U-12 Cup» που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Κουσάντασι (Kusadas?) της Τουρκίας συνάντησε η ομάδα Κ12 του Ατρόμητου.

Με σύνθημα «καλός άνθρωπος, καλός πολίτης, καλός παίκτης», τα οκτώ club από πέντε χώρες της Ευρώπης που έλαβαν μέρος στο τουρνουά ανέδειξαν την ευγενή άμιλλα, την συναδέλφωση κι έδωσαν τη δική τους μάχη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι αγώνες του τουρνουά διεξήχθηκαν στο «Altnordu Efes Sports Facilities», σε γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα και στο μεγάλο ραντεβού των ταλέντων εκτός από τον Ατρόμητο έλαβαν ακόμη μέρος οι εξής ομάδες: Altnordu, Besiktas, Fenerbahce, Istanbul B.B., Twente, Reading, Westfalia Herne.

Ο Ατρόμητος είχε εντυπωσιακή παρουσία και τα νέα «φυντάνια» τον ανέδειξαν στην τέταρτη θέση του τουρνουά με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Τα αποτελέσματα της ομάδας που έχει προπονητή τον Γιάννη Κεσόγλου ήταν τα εξής: Με τη διοργανώτρια του τουρνουά Alt?nordu 1-1 (το γκολ ο Βλάχος με πέναλτι), με Besiktas (0-0), με Westfalia Herne (0-2), με Fenerbahce 2-0 (τα γκολ Γονής – Δραμιτινός), με Reading 1-1 (το γκολ ο Δραμιτινός) με, Istanbul B.B 1-0 ( το γκολ ο Δραμιτινός ), με Twente (0-2).

Την πρώτη θέση κατέκτησε δίκαια η Twente η οποία πέτυχε εφτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Επικεφαλής της ομάδας Κ12 του Ατρόμητου ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Τόλης Αποστόλου ο οποίος επέβλεψε με την παραμικρή λεπτομέρεια όλη η διαδικασία της αποστολής και συνοδός ο προπονητής Χρήστος Γιαταγιανάκης...

Την αποστολή αποτέλεσαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιώργος Ανδριόπουλος, Γιάννης Γονής, Πέτρος Γάλαρης,Φώτης Κακούσιος, Βασίλης Ξενοπανάγος, Κωνσταντίνος Παρλακίδης, Thomas Petkov, Αριστείδης Σάσσαλος, Αλέξανδρος Σαχόλης, Αλέξανδρος Σέφερι, Αναστάσιος Τζούνος, Κωνσταντίνος Χαλιμούρδας, Γιώργος Χατζής, Χαράλαμπος Χιώτης, Μαρίνος Γιανακαρώνης, Μιχαήλ Δραμιτινός, Ιάσονας Γλύνος, Γεώργιος Κοσκινάς, Σπύρος Βλάχος.

Στο περιθώριο της παραμονής της στην Τουρκία η αποστολή επισκέφθηκε την Αρχαία Έφεσο και θαύμασε τα μνημεία και το θέατρο που λειτουργεί μέχρι τις μέρες μας. Κοντά στους μικρούς άσους του Ατρόμητου βρέθηκαν και οι γονείς τους οι οποίοι δημιούργησαν «θερμή» κερκίδα κερδίζοντας την εντυπώσεις.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή όταν ο ύμνος του Ατρόμητου (ήταν ο μοναδικός από τις φιλοξενούμενες ομάδες) που ακούστηκε από τα μεγάφωνα του αθλητικού κέντρου και ξεσήκωσε σύσσωμη την αποστολή του Ατρόμητου αλλά και τους Τούρκους διοργανωτές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x