Super League 2

Ηρακλής: Δεν προχωρά του Τεννέ, στο προσκήνιο ο Δερμιτζάκης και στο βάθος Παπαδόπουλος

Η περίπτωση του Μπάμπη Τεννέ φαίνεται πως ναυαγεί, καθώς ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει στη Λαμία σε ρόλο τεχνικού διευθυντή. Σε πρώτο πλάνο ο Παύλος Δερμιτζάκης και στο βάθος Παπαδόπουλος.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το κεφάλαιο «προπονητής» στον Ηρακλή, με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να έχει προκρίνει κάποιες λύσεις και τον Παύλο Δερμιτζάκη να αποτελεί το φαβορί αυτήν την στιγμή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικιών έκανε μια ύστατη προσπάθεια να πείσει τον μετρ των ανόδων, Μπάμπη Τεννέ, να αναλάβει την ομάδα, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός επέλεξε να παραμείνει στη Λαμία σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Εκτός από τον Δερμιτζάκη, πλέον υπάρχει και μια επιλογή, η οποία έπεσε... στο τραπέζι λόγω του ντόμινο των εξελίξεων που δημιουργήθηκε. Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ 2-0 και ο Νίκος Παπαδόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του. Μια κίνηση αιφνίδια, με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει αυτοκριτική και να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ότι το πρόβλημα της κακής εκκίνησης των Βοιωτών είναι αυτός.

Οι μέρες περνούν και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για τον Ηρακλή, όπου την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο ΑΕΛ (12/10, 15:00). Ένα ματς κομβικό πολύ νωρίς στη σεζόν, καθώς αν ο Γηραιός ηττηθεί θα μείνει 10 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τους «βυσσινί», μετά από μόλις 4 αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x