Stoiximan Super League

Η προσοχή στον Πανιώνιο

Η προετοιμασία του Ατρομήτου συνεχίζεται για το παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Πανιώνιο (Κυριακή 11/11, 15:00). Φιλικό δίτερμα με την ομάδα Κ20 και εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, θεραπεία και γυμναστήριο για τον Ντένις Επστάιν.

Η προετοιμασία του Ατρομήτου συνεχίζεται για το παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Πανιώνιο (Κυριακή 11/11, 15:00).

Φιλικό δίτερμα με την ομάδα Κ20 και εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, θεραπεία και γυμναστήριο για τον Ντένις Επστάιν.

Οι παίκτες που έπαιξαν στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής, ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους, έδωσαν εκπαιδευτικό δίτερμα με την ομάδα Κ20. Οι «μεγάλοι», επιβλήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ των Μπάλα και Φυτανίδη. Μετά το πέρας της αναμέτρησης, οι παίκτες ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Ντένις Επστάιν ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ όλοι οι παίκτες υποβλήθηκαν σε λιπομέτρηση και ειδικά τεστ.

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε πως αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας, θα μοιράσουν την προσεχή Πέμπτη εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x