Stoiximan Super League

Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου είχε δίκιο - Οι παίκτες δεν υπογράφουν συμβόλαιο ότι πάντα θα κερδίζουν»

To σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού, τις δηλώσεις Λουτσέσκου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο οι αγωνιστικές κρίσεις υποχωρούν από μια ομάδα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και τη δύσκολη νίκη επί του Λεβαδειακού, αλλά και τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Αρχικά σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως ο «δικέφαλος» καταφέρνει να παίρνει νίκες σε παιχνίδια κατά τα οποία δεν έχει πιάσει καλή απόδοση, υπογραμμίζοντας, ότι το συγκεκριμένο... φαινόμενο συμβαίνει μετά από ματς Ευρώπης.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Ντέμης Νικολαΐδης, υποστήριξε τα λεγόμενα του Ρουμάνου τεχνικού, λέγοντας ότι οι παίκτες δεν αφυπνίζονται με τα πρόστιμα, ούτε και έχουν υπογράψει κάποιο συμβόλαιο ότι πάντοτε θα κερδίζουν, προσθέτοντας μάλιστα ότι υποχρέωση των παικτών είναι να πιάνουν το πικ της απόδοσης του στο γήπεδο.

Δείτε τι είπε ο Ντέμης:




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x