Ελλάδα

Σφίξιμο στο ισχίο για τον Γκος - Επιστρέφουν σύντομα Φαλ και Μιλουτίνοφ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε ότι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος αντιμετώπισε ένα σφίξιμο στο ισχίο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στους Φαλ και Μιλουτίνοφ, τονίζοντας πως ελπίζει να επιστρέψουν από εβδομάδα.

Ένα μικροπρόβλημα άφησε στον Ολυμπιακό η εκτός έδρας νίκη στο Λαύριο. Συγκεκριμένα, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που ξεκίνησε ως βασικός, έπαιξε τελικά μόλις 11 λεπτά, καθώς αντιμετώπισε ένα σφίξιμο στο ισχίο.

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ενώ έκανε και μία άλλη σημαντική αποκάλυψη, σε σχέση με την κατάσταση των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ, που απουσιάζουν εδώ και καιρό από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την ελπίδα του πως θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους δύο σέντερ από την άλλη εβδομάδα, κάτι που προφανώς γεμίζει με αισιοδοξία τους φίλους του Ολυμπιακού ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Έχουμε ταλέντο και ρόστερ, πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, και με τους ψηλούς που έρχονται ελπίζω την άλλη εβδομάδα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μπαρτζώκας για τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, η επιστροφή των οποίων αναμένεται να λύσει τα «χέρια» του Έλληνα τεχνικού και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x