Stoiximan Super League

Περιμένει τον Μπάγεβιτς ο Σπανός

Θετικός στο ενδεχόμενο να εργαστεί στον Ατρόμητο εμφανίζεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είναι ένας εκ των υποψηφίων να διαδεχθεί τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο της ομάδας. Οι Περιστεριώτες φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση στον Σερβοέλληνα τεχνικό, αν και εκείνος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί να επιστρέψει στην… ενεργό δράση.

Θετικός στο ενδεχόμενο να εργαστεί στον Ατρόμητο εμφανίζεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είναι ένας εκ των υποψηφίων να διαδεχθεί τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο της ομάδας.

Οι Περιστεριώτες φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση στον Σερβοέλληνα τεχνικό, αν και εκείνος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί να επιστρέψει στην… ενεργό δράση.

Η τελευταία ομάδα που είχε εργαστεί ο 64χρονος προπονητής ήταν η Ομόνοια τη σεζόν 2010/11. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι συνθήκες στους «κυανόλευκους» είναι ιδανικές ίσως να αλλάξουν την άποψη του πετυχημένου κόουτς.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σπανός παρουσιάζεται αποφασισμένος να περιμένη την απάντηση του Μπάγεβιτς μέχρι την προσεχή Τετάρτη και αν είναι αρνητική, τότε θα προχωρήσει στον επόμενο υποψήφιο (έχει ακουστει το όνομα του Έβαλντ Λίνεν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x