Stoiximan Super League

Πρώτος ο Μπάγεβιτς για Ατρόμητο

Τέσσερις περιπτώσεις προπονητών ξεχώρισαν στη χθεσινή συνάντηση που είχαν ο Γιώργος Σπανός με τον Γιάννης Αγγελόπουλο για τον διάδοχο του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου. Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι Περιστεριώτες θα καταβάλουν προσπάθεια για να τον πείσουν και να καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Τέσσερις περιπτώσεις προπονητών ξεχώρισαν στη χθεσινή συνάντηση που είχαν ο Γιώργος Σπανός με τον Γιάννης Αγγελόπουλο για τον διάδοχο του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου.

Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι Περιστεριώτες θα καταβάλουν προσπάθεια για να τον πείσουν και να καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Δεύτερος είναι ο Εβαλντ Λίνεν, αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Γερμανό κόουτς και το έργο που έχει παρουσιάσει στην Ελλάδα και αυτός ήταν ο λόγος που είχε επιχειρήσει να τον πάρει πριν τρία χρόνια (αλλά τελικά κατέληξε στον Δώνη).

Το θέμα του προπονητή έχει μπει στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθεί κάποια σημαντική εξέλιξη. Εν τω μεταξύ, χθεσινοβραδινές φήμες ενέπλεκαν και το όνομα του Ολεγκ Προτάσοφ σε αυτά που ενδιαφέρουν τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x