Stoiximan Super League

Όλοι μέσα

Άπαντες παρόντες δήλωσαν οι παίκτες του Ατρομήτου στο πρόγραμμα του Γιώργου Δώνη την Πέμπτη. Ο μόνος απόντας από το κέντρο «Μαζαράκη» ήταν ο Σωκράτης Φυτανίδης, που συνέχισε την αποθεραπεία του.

Άπαντες παρόντες δήλωσαν οι παίκτες του Ατρομήτου στο πρόγραμμα του Γιώργου Δώνη την Πέμπτη. Ο μόνος απόντας από το κέντρο «Μαζαράκη» ήταν ο Σωκράτης Φυτανίδης, που συνέχισε την αποθεραπεία του.

Μετά το τέλος της προπόνησης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, Γιώργος Μαρκόβας, παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε κοσμικό ρεστοράν του Περιστερίου.

Την Παρασκευή, το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 14.00 μέχρι τις 20.00 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στη θύρα 7, 15 ευρώ στις θύρες 2 και 4 και 40 ευρώ στη θύρα 3.

Για τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, η τιμή του «πακέτου» της κάρτας διαρκείας στη θύρα 3 (VIP) είναι 300 ευρώ.

Επίσης, την Παρασκευή στις 11.30 θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Εντουάρδο Μπρίτο για το best goal της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την απονομή στον Βραζιλιάνο μέσο θα κάνει ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Blue Star sports cafe στο γήπεδο Περιστερίου.

Οι Φώτης Καϊμακαμούδης και Βασίλης Μπάρκας κλήθηκαν στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων, που θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις Ρέντη στις 19/12 (16:30) και 20/12 (10:30 & 17:30). Επίσης, έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού στις 21/12 και ώρα 11:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τέλος, με την άφιξη της αντιπροσωπείας της ομάδας στο 14ο Γυμνάσιο Περιστερίου το πρωί της Πέμπτης, επικράτησε πανζουρλισμός. Οι Νίκολα Μπέλιτς και Παναγιώτης Μπάλλας που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σχολείο (λόγω προσωπικού προβλήματος απουσίασε την τελευταία στιγμή ο Γιάννης Σκόνδρας), πολιορκήθηκαν από τους μαθητές που εξέφρασαν τη λατρεία τους για τον Ατρόμητο.

Κάθε μαθητής πήρε στα χέρια του από ένα εισιτήριο του αγώνα με την ΑΕΚ και μια αφίσα της ομάδας με τις υπογραφές των δύο ποδοσφαιριστών, που δεν σταματούσαν να δίνουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τους μικρούς μαθητές.

Η αντιπροσωπεία αποχώρησε από το σχολείο, έχοντας την υπόσχεση των μαθητών ότι στο ματς της Κυριακής θα ενισχύσουν την ομάδα από τη μαθητική-οικογενειακή κερκίδα του γηπέδου Περιστερίου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x