Stoiximan Super League

«Κριτήριο αυτά τα παιχνίδια»

Στη δυσκολία της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής, στην οποία ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα, ώστε να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα. Επίσης, πρόσθεσε πως τέτοιοι αγώνες αποτελούν κριτήριο για τους παίκτες.

Στη δυσκολία της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής, στην οποία ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή του αγώνα, ώστε να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα. Επίσης, πρόσθεσε πως τέτοιοι αγώνες αποτελούν κριτήριο για τους παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να δώσουμε όλοι συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την καταπληκτική του παρουσία στην Ευρώπη και την άξια εκπροσώπηση της χώρας μας.

Εμείς από τη δική μας μεριά γνωρίζουμε ότι πάμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ελλάδα και για να έχουμε πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και η απόδοσή μας να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Αυτά τα παιχνίδια, τα θεωρώ από την πλευρά μου ένα πολύ σοβαρό κριτήριο για να μου δείξουν οι παίκτες μου εάν μπορούμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε σταθερά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x