Stoiximan Super League

Τέσσερις… στο χαλαρό

Το μυαλό στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν πλέον στον Ατρόμητο, ο οποίος ξεκίνησε σήμερα να προετοιμάζεται γι’ αυτό. Ο Γιώργος Δώνης δεν είχε στη διάθεσή του τους Γιαννούλη, Τόμας, Επστάιν και Ζουέλα, οι οποίοι ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το μυαλό στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν πλέον στον Ατρόμητο, ο οποίος ξεκίνησε σήμερα να προετοιμάζεται γι’ αυτό.

Ο Γιώργος Δώνης δεν είχε στη διάθεσή του τους Γιαννούλη, Τόμας, Επστάιν και Ζουέλα, οι οποίοι ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Πάντως, από το ματς με τους Γιαννιώτες θα απουσιάσει σίγουρα ο Παναγιώτης Μπάλλας και ο Φώτης Καϊμακαμούδης, εξαιτίας του ότι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων για την προκριματική φάση του EURO U-19 2012.

Το «ευχαριστώ» από την ΠΑΕ

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο που βοήθησε την ομάδα με την παρουσία του στο εκτός έδρας ματς στην Κέρκυρα, εξέδωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τους ηρωϊκούς φιλάθλους της ομάδας που αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και έστησαν τη δική τους κερκίδα στη Κέρκυρα. Η συμπαράστασή τους ακόμη και όταν η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, εμψύχωσε τους παίκτες και συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x