Stoiximan Super League

«Πρωτάθλημα; Ο Ατρόμητος!»

Αισιόδοξοι για την φετινή πορεία του Ατρομήτου παρουσιάστηκαν οι Γιάννης Σκόνδρας και Θανάσης Καραγκούνης, σε δηλώσεις τους στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Μπορούμε να βγούμε ακόμα και Ευρώπη», δήλωσε ο Καραγκούνης στο πλαίσιο της έκθεσης Nova All Sports Show & Fashion, ενώ ο Σκόνδρας, μεταξύ σοβαρού και αστείου, το πήγε ένα βήμα παραπέρα… «Αν το πιστέψουμε, γιατί όχι; Μπορούμε και πρωτάθλημα».

Αισιόδοξοι για την φετινή πορεία του Ατρομήτου παρουσιάστηκαν οι Γιάννης Σκόνδρας και Θανάσης Καραγκούνης, σε δηλώσεις τους στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μπορούμε να βγούμε ακόμα και Ευρώπη», δήλωσε ο Καραγκούνης στο πλαίσιο της έκθεσης Nova All Sports Show & Fashion, ενώ ο Σκόνδρας, μεταξύ σοβαρού και αστείου, το πήγε ένα βήμα παραπέρα… «Αν το πιστέψουμε, γιατί όχι; Μπορούμε και πρωτάθλημα».

Οι δηλώσεις των δύο παικτών του συλλόγου του Περιστερίου:

Αφού, αρχικά, δήλωσαν αμφότεροι εντυπωσιασμένοι από την οργάνωση της έκθεσης στη συνέχεια μίλησαν:

Για την φετινή πορεία της ομάδας τους:

Θ. Κ.: «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και θα πάμε ακόμα καλύτερα…»

Γ. Σ. «Έχουμε καλή ομάδα και θα το δείξουμε στο γήπεδο».

Για τον Γιώργο Δώνη:

Γ. Σ. «Δουλεύει πάρα πολύ με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι πολύ θετικό. Κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά μαζί του…»

Για τους στόχους της ομάδας:

Θ. Κ. Βασικά, θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Μπορώ να φανταστώ ακόμα και ότι θα βγούμε Ευρώπη. Έχουμε αποδείξει, μέχρι στιγμής, στα παιχνίδια που έχουμε παίξει, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε…».

Στη συνέχεια η ερώτηση που έγινε στον Σκόνδρα ήταν «ποιος πιστεύεις ότι θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος;» και ο παίκτης των «κυανόλευκων», απάντησε αυθόρμητα και γελώντας: «Ο Ατρόμητος».

Τότε, ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι στην Ελλάδα μπορεί κάποια στιγμή μια μικρή ομάδα να κάνει την έκπληξη και πιο συγκεκριμένα αν θα μπορούσε φέτος ο Ατρόμητος να τα καταφέρει και απάντησε. «Αν αλλάξουμε νοοτροπία και το πιστέψουμε πρώτα απ όλα εμείς, τότε γιατί όχι… Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x