Stoiximan Super League

Έμεινε σπίτι ο Γκαρσία

Δεν κατάφερε να δηλώσει «παρών» στη σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα. Σε ό,τι έχει να κάνει με το αν θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, είναι αδύνατο να εκτιμηθεί από τώρα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τόμας, ο οποίος έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο.

Δεν κατάφερε να δηλώσει «παρών» στη σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αν θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, είναι αδύνατο να εκτιμηθεί από τώρα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τόμας, ο οποίος έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο.

Κατά τ’ άλλα, στην Εθνική Νέων για τα φιλικά με την Κύπρο κλήθηκαν οι Παναγιώτης Μπάλλας και Φώτης Καϊμακαμούδης και στην Εθνική Παίδων για τον φιλικό αγώνα με τη Λιθουανία οι Δημήτρης Μαρκάκης, Δημήτρης Κοβάτσης.

Τέλος, τις επόμενες μέρες θα απουσιάσει από τις προπονήσεις ο Ιγνάτιος Άγκολι που κλήθηκε στην Εθνική Νέων της Αλβανίας.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x