Stoiximan Super League

«Ατρόμητος είμαστε, όχι η Ρεάλ Μαδρίτης»

«Ο Ατρόμητος είμαστε… Όχι η Ρεάλ Μαδρίτης». Αυτή ήταν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ατάκες που ακούστηκε δια στόματος Γιώργου Δώνη, όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει γιατί «πέφτει» η απόδοση της ομάδας του στα δεύτερα ημίχρονα των πρώτων τριών αγωνιστικών της Σούπερ Λίγκας.

«Ο Ατρόμητος είμαστε… Όχι η Ρεάλ Μαδρίτης».

Αυτή ήταν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ατάκες που ακούστηκε δια στόματος Γιώργου Δώνη, όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει γιατί «πέφτει» η απόδοση της ομάδας του στα δεύτερα ημίχρονα των πρώτων τριών αγωνιστικών της Σούπερ Λίγκας.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων», στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, είπε πολλά και ενδιαφέροντα, μεταξύ των οποίων ήταν και το ότι «αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα μου στον Ατρόμητο» (εξαιτίας των πολλών Ελληνόπουλων που βρέθηκαν στην αρχική εντεκάδα) αλλά και το καταπληκτικό «το εύκολο γκολ δεν φτιάχνεται, αλλά πληρώνεται…», που τόνισε όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον Κώστα Μήτρογλου.

Η παραπάνω ατάκα όμως («Ατρόμητος είμαστε… Όχι Ρεάλ Μαδρίτης») είναι που πέρασε ολίγον τι στο ντούκου, ενώ σηκώνει τη μεγαλύτερη κουβέντα.

Η ομάδα του Περιστερίου έχει όλα τα φόντα φέτος να αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος! Κι αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κάποιος ρίχνοντας μία ματιά στις μεταγραφές που έγιναν αλλά και βλέποντας την ομάδα σε έναν από τους τρεις επίσημους αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Αξιοπρεπές ποδόσφαιρο, γρήγορο, με… μπόλικο passing game και συνοχή που δεν τη συναντάς εύκολα σε ομάδες που χτίστηκαν σχεδόν από την αρχή, μέσα σε ένα καλοκαίρι. Για την υπέρβαση όμως κάτι της λείπει…

Οι «κυανόλευκοι» δεν είναι ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είπε ο Γιώργος Δώνης, ούτε καν η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Όμως, είναι μία ομάδα που έχει κάθε δικαίωμα να ισχυριστεί πως στοχεύει στην υπέρβαση, η οποία είναι ξεκάθαρα η πεντάδα, και κανείς δεν θα την κατηγορήσει γι’ αυτό.

Τη δεδομένη στιγμή η συγκομιδή των πέντε βαθμών είναι εξαιρετική συγκριτικά με την περασμένη σεζόν, όταν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Περιστερίου είχε συγκεντρώσει μόλις έναν, έχοντας μάλιστα σαφώς πιο εύκολο πρόγραμμα (Λάρισα, Ηρακλής, Κέρκυρα). Από την άλλη, όμως, φέτος, σε αυτή τη φάση, θα μπορούσε να έχει ακόμη και εννιά, σημειώνοντας τρεις νίκες.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου κάνουν πολύ καλά που το περυσινό πάθημα το… έκαναν μάθημα και κρατούν τους τόνους χαμηλά, αλλά με τη φετινή εικόνα που δείχνει η ομάδα κανείς δεν θα τους κατηγορήσει αν «κοιτάξουν» και μιλήσουν ξεκάθαρα για υπέρβαση. Άλλωστε, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να την κάνουν…

Το μόνο που λείπει λοιπόν από την ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι λίγη πίστη παραπάνω στις δυνατότητές της!

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x