Stoiximan Super League

Ζουέλα: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι Μπαρτσελόνα…»

Πίστη στις δυνατότητες του Ατρομήτου έχει ο αμυντικός του, Φρανκ Ζουέλα, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφορικά με το προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως «τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε». «Πάμε για τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είναι Μπαρτσελόνα».

Πίστη στις δυνατότητες του Ατρομήτου έχει ο αμυντικός του, Φρανκ Ζουέλα, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφορικά με το προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως «τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε».

«Πάμε για τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είναι Μπαρτσελόνα».

Οι δηλώσεις του Ζουέλα:

Για τους στόχους των Περιστεριωτών:

«Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι φέτος τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και να τα πάμε καλύτερα απ΄ ό, τι τα πήγε η ομάδα πέρυσι».

Για την αγωνιστική φιλοσοφία του Γιώργου Δώνη:

«Η φιλοσοφία του Δώνη είναι να κρατάμε την μπάλα στα πόδια μας. Τον ενδιαφέρει να παίζει η ομάδα ωραίο ποδόσφαιρο αλλά να παίρνει και το αποτέλεσμα. Αυτό που κάναμε κόντρα στον Άρη θέλουμε να το κάνουμε σε όλα τα ματς φέτος…»

Για την οργάνωση των «κυανόλευκων»:

«Ανάλογη οργάνωση είχα συναντήσει και στην Ξάνθη. Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στην ομάδα, από τον πρόεδρο, τον κ. Σπανό, τον κ. Αγγελόπουλο, μέχρι τον προπονητή και τους παίκτες. Αυτός είναι και ο λόγος που έρχονται τα αποτελέσματα…».

Για το προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό:

"Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είναι η Μπαρτσελόνα. Τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε. Σαν ομάδα θα κάνουμε ό,τι ακριβώς κάναμε με τον Άρη. Στόχος μας θα είναι η νίκη».

Για τη θέση που προτιμάει (κόντρα στον Άρη έπαιξε στον άξονα):

«Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα όπου κι αν αγωνίζομαι. Σαν στόπερ βέβαια τα πράγματα είναι πιο εύκολα για μένα. Το ξέρει αυτό και ο προπονητής, αλλά γνωρίζει ότι μπορώ να παίζω και σε άλλες θέσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x