Stoiximan Super League

Χωρίς διεθνείς στη Λάρισα

Την καλύτερη ευκαιρία για να διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος θα έχει ο Γιώργος Δώνης στο σαββατιάτικο φιλικό, κόντρα στην Λάρισα, στο «AEL FC ARENA». Η αποστολή του Ατρομήτου αναχώρησε τη Παρασκευή για τη θεσσαλική πόλη σε έναν φιλικό αγώνα στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη.

Την καλύτερη ευκαιρία για να διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος θα έχει ο Γιώργος Δώνης στο σαββατιάτικο φιλικό, κόντρα στην Λάρισα, στο «AEL FC ARENA».

Η αποστολή του Ατρομήτου αναχώρησε τη Παρασκευή για τη θεσσαλική πόλη σε έναν φιλικό αγώνα στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη.

Σε αυτήν ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές. Απόντες θα είναι οι διεθνείς - Ζουέλα, Σκόνδρας, Καραγκούνης,Καϊμακούδης, Μπάλλας- ενώ για τη Λάρισα δεν ταξίδεψε και ο Νάστος, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Τόμας, Φυτανίδης, Μακρής, Καντούτσης, Αθανασίου, Σφακιανάκης, Τάτος, Δημούτσος, Μπέλιτς, Καραμάνος, Επστάιν, Μπρίτο, Αναστασάκος, Αργυρός, Μήτρογλου, Λημνιός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x