Stoiximan Super League

Δώνης: «Θέλει δουλειά κι όχι λόγια και μεταγραφές»

Δυσαρεστημένος από την εικόνα των παικτών του Ατρομήτου παρουσιάστηκε ο Γιώργος Δώνης έπειτα από την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (1-1). Ο προπονητής των «κυανόλευκων» έκανε λόγο για «ατολμία» των ποδοσφαιριστών του, ενώ για το τι χρειάζεται ώστε μία ομάδα να πάει μπροστά είπε: «Πολλή δουλειά, κι όχι λόγια και μεταγραφές».

Δυσαρεστημένος από την εικόνα των παικτών του Ατρομήτου παρουσιάστηκε ο Γιώργος Δώνης έπειτα από την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ (1-1).

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» έκανε λόγο για «ατολμία» των ποδοσφαιριστών του, ενώ για το τι χρειάζεται ώστε μία ομάδα να πάει μπροστά είπε: «Πολλή δουλειά, κι όχι λόγια και μεταγραφές».

«Η έναρξη του πρωταθλήματος ήταν δύσκολη γιατί καμία από τις δύο ομάδες δεν ήξερε μέχρι την τελευταία στιγμή αν θα γινόταν το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ευρύ προβάδισμα και να τελειώσουμε το ματς. Από τη στιγμή που δεν το κάναμε, γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ θα μας πίεζε», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ατρομήτου και πρόσθεσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εντελώς άτολμοι. Κάναμε πάρα πολύ εύκολα το λάθος, χαρίζαμε τη μπάλα στον αντίπαλο και ο ΟΦΗ έφτανε συχνά στην περιοχή μας. Ηταν θέμα χρόνου να μας ισοφαρίσει, όπως και έγινε. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται με λόγια και μεταγραφές, αλλά με πολλή δουλειά και η συμπεριφορά τους φαίνεται στα επίσημα παιχνίδια. Θα δούμε τι λειτούργησε καλά και τι όχι, ώστε στο διάστημα της διακοπής να βελτιωθούμε για να παρουσιάσουμε κάτι καλό στη συνέχεια».

Τέλος, όταν του ζητήθηκαν εξηγήσεις για την ατολμία που παρουσίασαν οι παίκτες του, είπε: «Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν βρίσκεις απαντήσεις. Ειδικά όταν η ομάδα αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x