Stoiximan Super League

«Καλύτερος και γρηγορότερος ο Ατρόμητος»

Την άποψή του ότι ο Ατρόμητος θα παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν εξέφρασε μέσω της Sportday ο Εντουάρντο Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος μέσος επεσήμανε τη σημασία της παραμονής του ίδιου προπονητή, αλλά και την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε όλες τις θέσεις.

Την άποψή του ότι ο Ατρόμητος θα παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν εξέφρασε μέσω της Sportday ο Εντουάρντο Μπρίτο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος επεσήμανε τη σημασία της παραμονής του ίδιου προπονητή, αλλά και την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε όλες τις θέσεις.

Αποστολή στη Βουλγαρία, Βασίλης Μοιρώτσος

Μιλώντας στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα, ο 27χρονος χαφ είπε:

Για το βασικό “όπλο” του φετινού Ατρομήτου:
«Το βασικότερο όλων είναι ότι δεν έχει αλλάξει ο προπονητής. Παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, ακολουθούμε την ίδια τακτική, την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία. Ήρθαν πολλοί καινούργιοι παίκτες που πρέπει να μάθουν πώς αγωνίζεται η ομάδα, αλλά σιγά-σιγά προχωράμε και γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε ακόμη χρόνο για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Για τις διαφορές της περσινής ομάδας με τη φετινή:
«Σε όλες τις γραμμές υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και από τα άκρα και από τον άξονα. Νομίζω ότι όταν δεθεί η ομάδα, θα είναι καλύτερη και πιο γρήγορη. Φέτος μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα και νωρίτερα από πέρυσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x