Stoiximan Super League

Ατρόμητος-ΠΑΟ 0-0 (Τελικό)

Το πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους δίνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου. Πρώτο παιχνίδι και για την ομάδα του Γιώργου Δώνη μπροστά στον κόσμο της. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Το πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους δίνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου. Πρώτο παιχνίδι και για την ομάδα του Γιώργου Δώνη μπροστά στον κόσμο της. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90' - Λήξη του ματς

84' - Πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Αντώνη Αθανασίου αλλά ο Καρνέζης αντέδρασε σωστά και απέκρουσε σε κόρνερ.

78' - Στην θέση του Φυτανίδη ο Γρομητσάρης και στην θέση του Σκόνδρα ο Αργυρός.

77' - Ο Λεοντίου αποχωρεί για να περάσει ο Φουρλάνος και ο Τριανταφυλλόπουλος περνάει στο γήπεδο στην θέση του Βιτόλο.

75' - Το σκάνδαλο "Koriopolis" έχει... επηρεάσει τους φίλους του Παναθηναϊκού που έχουν επινοήσει αρκετά ευφάνταστα συνθήματα.

73' - Ο Κοτσόλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και θα αντικατασταθεί από τον Καρνέζη.

69' - Καϊμακαμούδης αντί του Αναστασάκου, Αθανασίου αντί του Πίτου.

66' - Πολύ ωραία κίνηση με τον Δημούτσο να ντριμπλάρει από δεξιά, να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και να επιχειρεί το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

61' - Αλλαγές για τον Ατρόμητο. Καραμάνος, Νάστος, Μπιλίτσης αντί των Μπέλιτς, Γιαννούλης, Μπρίτο.

58' - Ακόμα μια καλή στιγμή για τον Ατρόμητο με τον Σκόνδρα να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού και τον Καντέ να προλαβαίνει και να διώχνει με υπερένταση.

55' - Ο Τόμας αποχωρεί για να πάρει την θέση του ο Λημνιός.

51' - Κίτρινη κάρτα στον Φυτανίδη.

49' - Ωραία σέντρα του Δημούτσου από τα δεξιά, ο Καραγκούνης από πολύ κοντά πλασάρει αλλά ο Ράντμαν μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

46' - Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ράντμαν αντί του Ιτάνζ, Μακρής αντί του Μπάλλα και Σφακιανάκης αντί του Τάτου οι αλλαγές για τον Ατρόμητο. Κοτσόλης στο τέρμα, Καντέ και Μπιάρμσιρ στο κέντρο της άμυνας, Σεϊταρίδης αντί του Βύντρα, Μουν αντί του Σπυρόπουλου, Βιτόλο αμυντικό χαφ, Καραγκούνης, Πλεσί εσωτερικοί μέσοι, Δημούτσος, Λεοντίου στα άκρα, Κλέιτον στην κορυφή αντί του Πετρόπουλου.

45' - Λήξη του πρώτου μέρους.

44' - Εκτέλεση φάουλ από τον Μπρίτο που σημαδεύει το κεφάλι του Φυτανίδη στο ύψος του πέναλτι αλλά η κεφαλιά του καταλήγει μερικά εκατοστά άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τζόρβα.

41' - Δυνατό σουτ από μακριά του Σκόνδρα αλλά φεύγει λίγο άουτ.

33' - Ο Τόμας είδε τον Γιαννούλη από αριστερά, ο τελευταίος κάνει ωραία ντρίμπλα και σεντράρει αλλά η μπάλα φτάνει στον Αναστασάκο που δεν αντιδρά γρήγορα και χάθηκε μια καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο.

28' - Ολιγόλεπτη διακοπή του ματς για να γίνουν συστάσεις για τις κροτίδες που πέφτουν.

26' - Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να ανοίξει το σκορ. Ξανά ο Πίτου στο κόρνερ, ο Μπρίτο επωφελείται από τις κόντρες, σουτάρει αλλά ο Αναστασάκος σαν αμυντικός διώχνει την μπάλα κατα λάθος από την πορεία που είχε πάρει προς το τέρμα το Τζόρβα.

25' - Καλή εκτέλεση κόρνερ από τον Πίτου, ο Τάτος πιάνει την κεφαλιά, ο Μαρίνος διώχνει σε κόρνερ.

18' - Ωραία ενέργεια του Γιαννούλη που αποφεύγει τον Βύντρα, κάνει και την σέντρα αλλά ο Τζόρβας μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

15' - Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ακούγονται συνθήματα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

10' - Πρώτη φάση στο ματς για τον Ατρόμητο. Ο Τάτος πασάρει ωραία στον Μπρίτο που σουτάρει άουτ.

8' - Ο Ατρόμητος μέχρι τώρα έχει την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς να έχει δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερη φάση.

5' - Μέχρι στιγμής και οι δύο ομάδες έχουν παραταχθεί με σύστημα 4-3-3.

Για τον Ατρόμητο ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά από τα αριστερά να αποτελείται από τους Σκόνδρα, Τόμας, Φυτανίδη, Γιαννούλη, Τόμας, αμυντικό χαφ ο Μπάλλας, λίγο μπροστά του ο Τάτος (αριστερά) και ο Πίτου Γκαρσία (δεξιά), με την τριάδα της επίθεσης να συνθέτουν οι Μπρίτο (αριστερά), Μπέλιτς (δεξιά) και Αναστασάκος (κορυφή).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τους Τζόρβα στο τέρμα, Βύντρα, Σπυρόπουλο δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στην άμυνα, ενώ οι Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ στο κέντρο της. Ο Σιμάο θα είναι το μοναδικό αμυντικό χαφ ενώ μπροστά του τους Νίνη (αριστερά) και Κατσουράνη (δεξιά). Τέλος ο Πετρόπουλος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος, έχοντας για βοήθεια τους Μαρίνο από τα δεξιά και Λέτο από τα αριστερά.

1' - Έναρξη του ματς. Σέντρα για τον Παναθηναϊκό.

20:55 : Στο γήπεδο βρίσκονται κοντά στους 4.000 φίλους των δύο ομάδων. Ανάμεσα τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος, ο Νίκος Κωστένογλου, ο Βασίλης Τσιάρτας αλλά και ο βοηθός προπονητή της Οντένσε που παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό ενόψει του μεταξύ τους ματς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

20:53 :Υψώνονται δύο πανό από την πλευρά των φίλων του Παναθηναϊκού. Το ένα έχει τις φωτογραφίες των Μπέου, Μαρινάκη και Κόκκαλη με το σύνθημα "Ψεύτες, κλέφτες" ενώ ένα άλλο απεικονίζει τον Γ. Βαρδινογιάννη και λέει "Σήκω φύγε Τζίγγερ".



Ατρόμητος (Γ. Δώνης): Ιτάνζ (46' Ράντμαν), Σκόνδρας (78' Αργυρός), Γιαννούλης (61' Νάστος), Τόμας (55' Λημνιός), Φυτανίδης (78' Γρομητσάρης), Μπάλλας (46' Μακρής), Τάτος (46' Σφακιανάκης), Πίτου Γκαρσία (69' Αθανασίου), Μπέλιτς (61' Καραμάνος), Μπρίτο (61' Μπιλίτσης), Αναστασάκος (69' Καϊμακαμούδης)

Παναθηναϊκός (Ζ. Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης, Μαρίνος, Λέτο, Πετρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x