Stoiximan Super League

Τι... τρέχει με Μήτρογλου

Η ποδοσφαιρική αξία του Κώστα Μήτρογλου είναι αναμφισβήτητη, ενώ η έφεσή του στο σκοράρισμα και το πλούσιο ταλέντο του δεν θα γινόταν να αφήσουν αδιάφορες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, οι δύο που «φλερτάρουν» πιο έντονα με την… ιδέα να τον εντάξουν στο δυναμικό τους είναι ο Ατρόμητος κι ο Άρης.

Η ποδοσφαιρική αξία του Κώστα Μήτρογλου είναι αναμφισβήτητη, ενώ η έφεσή του στο σκοράρισμα και το πλούσιο ταλέντο του δεν θα γινόταν να αφήσουν αδιάφορες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, οι δύο που «φλερτάρουν» πιο έντονα με την… ιδέα να τον εντάξουν στο δυναμικό τους είναι ο Ατρόμητος κι ο Άρης.

Βέβαια, η απόκτησή του δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση για κανέναν από τους δύο…

Σύμφωνα, με το σημερινό ρεπορτάζ της «sportday», οι διοικούντες τον Ατρόμητο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους» και όπως φημολογείται είναι πολύ πιθανό να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Από την άλλη, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, το ενδιαφέρον για τον Κώστα Μήτρογλου δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ο παίκτης αποτελεί διακαή πόθο του Σάκη Τσιώλη που θα τον ήθελε στον Άρη που «χτίζει» για την επόμενη σεζόν.

Στο μεταξύ, η πλευρά του Μήτρογλου δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον των δύο ομάδων, καθώς ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για το πού θα δοθεί δανεικός για να αγωνιστεί τη νέα χρονιά.

Όμως, τόσο ο Άρης όσο και ο Ατρόμητος, είναι δύο περιπτώσεις που δεν αφήνουν αδιάφορο τον διεθνή φορ, ο οποίος παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις και με ομάδες από το εξωτερικό. Παρ’ όλα αυτά, θα περιμένει την οριστική απόφαση των Πειραιωτών και δεν πρόκειται να πάρει κάποια πρωτοβουλία χωρίς την συγκατάθεσή τους.

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x