Stoiximan Super League

«Υπερήφανος, αλλά δεν μπορώ…»

Αφήνοντας… ορθάνοιχτη την πόρτα να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στο μέλλον, ο Ρενέ Χένρικσεν μίλησε στη SportDay για την απόφασή του να απορρίψει τη δεδομένη χρονική στιγμή την πρόταση του Παναθηναϊκού. «…δεν μπορώ να δεχθώ τη δουλειά για οικογενειακούς λόγους… Είμαι πολύ υπερήφανος που μου έγινε αυτή η πρόταση. Η προσφορά ήταν πολύ καλή, πολύ ελκυστική…», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Δανός!

Αφήνοντας… ορθάνοιχτη την πόρτα να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στο μέλλον, ο Ρενέ Χένρικσεν μίλησε στη SportDay για την απόφασή του να απορρίψει τη δεδομένη χρονική στιγμή την πρόταση του Παναθηναϊκού.

«…δεν μπορώ να δεχθώ τη δουλειά για οικογενειακούς λόγους… Είμαι πολύ υπερήφανος που μου έγινε αυτή η πρόταση. Η προσφορά ήταν πολύ καλή, πολύ ελκυστική…», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Δανός!

Αναλυτικά, είπε:

«Μου προσφέρθηκε δουλειά ως τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, αλλά την απέρριψα. Όπως είναι τώρα η κατάσταση, δεν μπορώ να δεχθώ τη δουλειά για οικογενειακούς λόγους. Έχω δύο παιδιά που είναι και τα δύο στο σχολείο και δεν μπορώ να τα μετακινήσω μακριά από τη ζωή τους στη Δανία. Είμαι πολύ υπερήφανος που μου έγινε αυτή η πρόταση. Η προσφορά ήταν πολύ καλή, πολύ ελκυστική. Είναι πραγματικά μία συναρπαστική δουλειά και θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τεστάρω τον εαυτό μου σε μία τέτοια κατάσταση, αλλά η οικογένειά μου έχει πάντα προτεραιότητα στη δική μου ζωή. Όπως και να έχει, διατηρώ μία πολύ καλή σχέση με τον Παναθηναϊκό και θα παραμείνω ως σκάουτερ για το επόμενο διάστημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x