Stoiximan Super League

«Έκλεισαν» τα φιλικά του Παναθηναϊκού

Με την Λεχ Πόζναν, την Σίβασπορ και την Κολωνία θα αναμετρηθεί ο Παναθηναϊκός στα τρία φιλικά που θα δώσει κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας του. Οι «πράσινοι» θα μείνουν στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας από τις 8 μέχρι και τις 18 Ιουλίου και τα φιλικά θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή, αφού όλες οι παραπάνω ομάδες θα προπονούνται σε κοντινά αθλητικά κέντρα. Και τα τρία παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά απο την τηλεόραση της Nova.

Με την Λεχ Πόζναν, την Σίβασπορ και την Κολωνία θα αναμετρηθεί ο Παναθηναϊκός στα τρία φιλικά που θα δώσει κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας του.

Οι «πράσινοι» θα μείνουν στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας από τις 8 μέχρι και τις 18 Ιουλίου και τα φιλικά θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή, αφού όλες οι παραπάνω ομάδες θα προπονούνται σε κοντινά αθλητικά κέντρα.

Και τα τρία παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά απο την τηλεόραση της Nova.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής των φιλικών, κάτι που αναμένεται να γίνει τις προσεχείς μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Παναθηναϊκός θα δώσει 26 ή 27 Ιουλίου το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτό το δεδομένο, το πιθανότερο είναι οι «πράσινοι» να δώσουν το τελευταίο φιλικό επί Αυστριακού εδάφους με αντίπαλο την Κολωνία, η οποία είναι η πιο δυνατή ομάδα εκ των τριών που θα αντιμετωπίσει το «τριφύλλι».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x