Stoiximan Super League

Ναι μεν, αλλά… για Μοντγκόμερι

Επιβεβαιώνεται από τον Παναθηναϊκό η επαφή που υπήρξε με τον Πολ Μοντγκόμερι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο πρόκειται για μία περίπτωση που δεν προχώρησε κι έπαψε να απασχολεί. Στην απόφαση να προχωρήσουν σε πωλήσεις, προκειμένου να γίνουν μεταγραφές καταλήγουν οι διοικούντες. Ποια φιλικά κλείστηκαν για την προετοιμασία στην Αυστρία.

Επιβεβαιώνεται από τον Παναθηναϊκό η επαφή που υπήρξε με τον Πολ Μοντγκόμερι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο πρόκειται για μία περίπτωση που δεν προχώρησε. Το ραντεβού είχε γίνει στο Λονδίνο, αλλά ο πρώην επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπέρμιγχαμ απορρίφθηκε, μεταξύ άλλων και λόγω του υψηλού του κασέ. Οι «πράσινοι» έχουν πάψει εδώ κι αρκετό καιρό να ασχολούνται με την περίπτωση Μοντγκόμερι κι εξετάζουν άλλους υποψηφίους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Πουλάει για να αγοράσει

Σε πωλήσεις παικτών θα προχωρήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, για την πώληση του οποίου υπάρχουν επαφές με ομάδα από το εξωτερικό, πιθανότατα τη Γερμανία (αλλά όχι την Κολωνία). Στη λίστα των παικτών που παραχωρούνται εφόσον προκύψει καλή πρόταση είναι και οι Τζόρβας, Νίνης, Λέτο και Σισέ.

Κλείστηκαν τα φιλικά

Τις Λεχ Πόζναν, Σίβασπορ και Κολωνία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός σε φιλικά ματς στη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Αυστρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x