Stoiximan Super League

Θέλει ο Σαμαράς!

Θετικός στο ενδεχόμενο να εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή -χωρίς να αφήσει τη θέση του στις ακαδημίες- στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Σαμαράς! Στη συνάντηση -σε πολύ καλό κλίμα- που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/6) με τον Δημήτρη Γόντικα, ενημερώθηκε για την πρόθεση της διοίκησης του «τριφυλλιού» να του αναθέσει το συγκεκριμένο πόστο και εξέφρασε τη θέλησή του να βοηθήσει.

Θετικός στο ενδεχόμενο να εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή -χωρίς να αφήσει τη θέση του στις ακαδημίες- στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Σαμαράς!

Στη συνάντηση -σε πολύ καλό κλίμα- που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/6) με τον Δημήτρη Γόντικα, ενημερώθηκε για την πρόθεση της διοίκησης του «τριφυλλιού» να του αναθέσει το συγκεκριμένο πόστο και εξέφρασε τη θέλησή του να βοηθήσει.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο κ. Σαμαράς θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, βοηθώντας, τόσο σε διαπραγματεύσεις στις μεταγραφές, όσο και στις πωλήσεις και στις αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του γενικού αρχηγού, ο Σαμαράς έχει πολύ καλές σχέσεις με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας και νυν σκάουτερ, Κώστα Μαυρίδη και ενδέχεται -αν δεν το έκανε σήμερα- να ρίξει το όνομά του στο τραπέζι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x