Stoiximan Super League

«Ψάχνεται» για άλλους τέσσερις…

Αίσθηση έχει προκαλέσει ο Ατρόμητος από τον τρόπο που έχει κινηθεί μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο υπάρχουν κάποιες θέσεις στο ρόστερ, οι οποίες έπειτα από τις εκκαθαρίσεις έχουν παραμείνει κενές. Σύμφωνα με όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, ο Γιώργος Δώνης, προκειμένου να είναι ευχαριστημένος από τον μεταγραφικό σχεδιασμό, θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν τέσσερις ακόμη μεταγραφές.

Αίσθηση έχει προκαλέσει ο Ατρόμητος από τον τρόπο που έχει κινηθεί μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο υπάρχουν κάποιες θέσεις στο ρόστερ, οι οποίες έπειτα από τις εκκαθαρίσεις έχουν παραμείνει κενές.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, ο Γιώργος Δώνης, προκειμένου να είναι ευχαριστημένος από τον μεταγραφικό σχεδιασμό, θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν τέσσερις ακόμη μεταγραφές.

Οι «κυανόλευκοι», έπειτα από τις μεταγραφές των Μακρή, Φυτανίδη, Μπέλιτς και Ράντμαν, συνεχίζουν να «ψάχνονται» ώστε καλύψουν τα κενά των θέσεων του αριστερού μπακ, του κεντρικού αμυντικού, του κεντρικού χαφ και του σέντερ φορ.

Βασικός στόχος των ανθρώπων του συλλόγου του Περιστερίου, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι χωρίς τυμπανοκρουσίες, θορύβους και φανφάρες αγγίζουν τους στόχους που έχουν θέσει στο μεταγραφικό τους πλάνο, είναι να έχουν αποκτηθεί τουλάχιστον δύο ακόμη ποδοσφαιριστές πριν η ομάδα αποχωρήσει για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πάντως, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο οι παίκτες που θα έρθουν να προέρχονται από πρωταθλήματα του εξωτερικού, καθώς, ως επί το πλείστον οι εγχώριοι στόχοι έχουν αποκτηθεί. Βέβαια, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Σούπερ Λίγκα, οι οποίες να προχωρήσουν.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x