Κύπελλο Ελλάδας

Καβάλα-Asteras AKTOR: Βγαίνει το τελευταίο εισιτήριο των «16»

Καβάλα και Asteras AKTOR κοντράρονται στο ματς που θα βγάλει το τελευταίο εισιτήριο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τον νικητή να αντιμετωπίζει τη Ζάκυνθο.

Το τελευταίο εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson βγαίνει σήμερα στο «Ανθή Καραγιάννη». Η Καβάλα υποδέχεται τον Asteras AKTOR σε νοκ-άουτ ματς (15.00, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr), με τον νικητή να αντιμετωπίζει στον επόμενο γύρο τη Ζάκυνθο σε διπλές αναμετρήσεις.

Η Καβάλα προέρχεται από το σημαντικό αποτέλεσμα στην έδρα του Ηρακλή (1-1), αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει νίκη σε τρία ματς στην Super League 2. Μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα και θα παλέψει σήμερα για να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Εκτός για τους γηπεδούχους είναι οι Σμίλτος, Κέρθι, Πόποβιτς (τραυματίας), Ντε Ολιβέιρα, Μάντιτς, Καμαρά.



Αναλυτικά η αποστολή: Αστράς, Ιωαννίδης, Μίσκοβιτς, Κατσούρρι, Δαλιανόπουλος, Δημητριάδης, Πάσαγκιτς, Ίτσιος, Τσαμούρης, Αναστασόπουλος, Π. Δερμιτζάκης, Μέτσε, Γαβριηλίδης, Κασέμι, Σπανουδάκης, Λέλεκας, Παπαδόπουλος, Ομπιόχα, Γκέκας, Αντ. Δερμιτζάκης, Κομλιάς, Μάντιτς.

Ο Asteras AKTOR από τη μεριά του μπορεί να προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στην έδρα της Athens Kallithea με 3-1, αλλά δεν έχει… προπονητή. Ο Κλοντ Μακελελέ αποχώρησε μετά από σχεδόν ένα μήνα και πλέον η αναζήτηση του διαδόχου του συνεχίζεται. Αυτή είναι η δεύτερη αποχώρηση από τον πάγκο των Αρκάδων, αφού είχε προηγηθεί και εκείνη του Μίλαν Ράσταβατς. Αναμφίβολα, η καλή πορεία στο Κύπελλο είναι στόχος για τους «κιτρινομπλέ», ενώ βρίσκονται και στο… καλό μονοπάτι μέσω του οποίου μπορούν να φτάσουν ακόμα και ως τον τελικό χωρίς να αντιμετωπίσουν ομάδα του big-5.



Ο υπηρεσιακός τεχνικός, Γιάννης Δουβίκας, θα καθίσει στον πάγκο σήμερα και δεν υπολογίζει στους διεθνείς Άλχο, Γιαμπλόνσκι, Άνταμ, Ζουγλή, Γραμματικάκη, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Καστάνιο, Παπαδόπουλος. Κατά τα άλλα στην αποστολή βρίσκονται οι νεαροί Γκρόζντανιτς, Αγγελάκης. Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γκρόζντανιτς, Τριανταφυλλόπουλος, Γκος, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέτζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Ρεγκίς, Καλτσάς, Τζίμας, Μπιλέ, Μακέντα, Αγγελάκης.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Δέλλιος (Πέλλας)
Τέταρτος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x