Γερμανία

Abendzeitung: «Κατανοητό αλλά μη ρεαλιστικό πιθανό ενδιαφέρον του Asteras Aktor για τον Γιαννίκη»

Ρεπορτάζ στη Γερμανία αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Αργύρη Γιαννίκη από τον πάγκο της Μόναχο 1860, ακόμα και αν προκύψει κρούση από τον Asteras Aktor.

Δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει «φωτιά» ακόμα και αν προκύψει… καπνός αναφορικά με την περίπτωση του Αργύρη Γιαννίκη και την προοπτική να αναλάβει τον πάγκο του Asteras Aktor, αντικαθιστώντας τον Κλοντ Μακελελέ.

Και αυτό γιατί, όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ της «Abendzeitung», ο Έλληνας τεχνικός αφενός έχει εκφράσει την θέληση να παραμείνει στη Γερμανία, καθώς η οικογένειά του ζει στην Φρανκφούρτη, ενώ και ο ίδιος δεν επιθυμεί να δουλέψει στο εξωτερικό.

Αφετέρου, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μόναχο 1860 έως το 2025, ενώ ακόμα και αν υπάρξει κρούση από πλευράς Αρκάδων θα πρέπει να καταβάλλουν και μια «γενναία» αποζημίωση στα «λιοντάρια» για να τον αποκτήσουν!

Μάλιστα, στην γερμανική εφημερίδα φιλοξενούνται και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Μόναχο 1860, Κρίστιαν Βέρνερ, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει θέμα με τον Γιαννίκη. «Όπως είναι τα πράγματα, δεν υπάρχει βάση σε αυτή τη φήμη», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Παράλληλα, καταγράφεται η πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών να απαντήσουν αρνητικά σε πιθανή πρόταση του Asteras Aktor, με την εφημερίδα να χαρακτηρίζει «κατανοητό και όχι καταδικαστέο» πιθανό ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας, αλλά παράλληλα «μη ρεαλιστικό» το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x